GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρι Μαγκουάιρ: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο

Στη Μύκονο παραθερίζει ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ όπου και συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής έ...

Στη Μύκονο παραθερίζει ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ όπου και συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής έπειτα από διαπληκτισμό με άλλους Βρετανούς έξω από μπαρ.
Αστυνομικοί που επέβλεπαν την τήρηση των μέτρων, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, εντόπισαν δύο παρέες Βρετανών να τσακώνονται έξω από μπαρ. Κατά την παρέμβαση των αστυνομικών για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μία παρέα επιτέθηκαν στους άνδρες της αστυνομίας. Άρχισαν να τους εξυβρίζουν και να τους σπρώχνουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ακολούθησε προσαγωγή των τριών Βρετανών, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μαγκουάιρ. Οι τρεις τους συνέχισαν να αντιδρούν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα η προσαγωγή να γίνει σύλληψη.
H κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον διεθνή Άγγλο άσο στα Ματογιάννια, όπου δίπλα του είχαν συγκεντρωθεί πολλοί θαυμαστές του, οι οποίοι τραγουδούσαν και μετέτρεψαν τα στενά σοκάκια σε μίνι κερκίδα, όπως φαίνεται σε βίντεο του Mykonos Live TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση