GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ! Ο ΜΑΚΡΟΝ καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις «μονομερείς» ενέργειες...

Ο Εμανουέλ Μακρόν  έστειλε αυστηρό μήνυμα το βράδυ της Τετάρτης στην Άγκυρα, προαναγγέλλοντας την ενίσχυση της γαλλικής στρατιωτικής παρ...

Ο Εμανουέλ Μακρόν  έστειλε αυστηρό μήνυμα το βράδυ της Τετάρτης στην Άγκυρα, προαναγγέλλοντας την ενίσχυση της γαλλικής στρατιωτικής παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή.

Σε ανάρτηση που έγινε στο προφίλ του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στο twitter, ο Μακρόν αναφέρει: «Η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ανησυχητική. Οι μονομερείς αποφάσεις της Τουρκίας σε θέματα εκμετάλλευσης πετρελαίου προκαλούν εντάσεις».

Παράλληλα, ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει σε ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της χώρας του στη Μεσόγειο τις επόμενες μέρες, σε συνεργασία με άλλους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η εξέλιξη αυτή αυτή έρχεται στον απόηχο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο κ. Μακρόν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το απόγευμα της Τετάρτης. Το τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού με το Γάλλο πρόεδρο ήρθε αμέσως μετά το αυστηρό μήνυμα του κ. Μητσοτάκη προς την Τουρκία, μέσω τηλεοπτικού του μηνύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση