GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλή: Ονομαστική ψηφοφορία επί της συμφωνίας ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της κύρωσης της συμφωνίας Ελλάδας - Αιγύπτου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο εισηγητής του ΣΥΡ...

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της κύρωσης της συμφωνίας Ελλάδας - Αιγύπτου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος. Όπως είπε, τα κόμματα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία σε μια στιγμή κατά την οποία η ελληνοτουρκική κρίση λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις.

Σημειώνεται ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν δηλώσει ότι υπερψηφίζουν και τις δύο συμφωνίες (Αθηνών-Ρώμης και Αθηνών-Καΐρου), ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προαναγγείλει υπερψήφιση της συμφωνίας με την Ιταλία και "παρών" στη συμφωνία με την Αίγυπτο, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 τις καταψηφίζουν, ενώ η Ελληνική Λύση είχε επιφυλαχθεί.

Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο της Βουλής, η ονομαστική ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη από τις 3 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα, με σταδιακή προσέλευση των βουλευτών στην αίθουσα της Ολομέλειας, λόγω των υγειονομικών μέτρων που τηρεί η Βουλή, λόγω του νέου κορονοϊού (60 βουλευτές ανά ώρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση