GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκλήρωση των ΤΠΚ «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» και «ΒΛΑΧΑΚΟΣ»

Η καθέλκυση της ΤΠΚ 7, Ρ-79, «ΒΛΑΧΑΚΟΣ» πριν μερικές ημέρες στα ναυπηγεία Ελευσίνας ήταν το «τέλος της αρχής», όπως επεσήμανε στην ομιλία...

Η καθέλκυση της ΤΠΚ 7, Ρ-79, «ΒΛΑΧΑΚΟΣ» πριν μερικές ημέρες στα ναυπηγεία Ελευσίνας ήταν το «τέλος της αρχής», όπως επεσήμανε στην ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που έκανε αγώνα δρόμου και πίεσε υπέρ το δέον προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να τελειώνει αυτό που είχε καταντήσει με το «γεφύρι της Άρτας», η παράδοση δηλαδή των δύο πυραυλάκατων του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από χρόνια αναβολών και καθυστερήσεων.
Πλέον, το επόμενο στοίχημα είναι η επιτάχυνση έτι περαιτέρω των διαδικασιών ολοκλήρωσης των εργασιών. Ελάχιστα είναι αυτά που έχουν μείνει να γίνουν στην ΤΠΚ 6 «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ», η οποία βρίσκεται ήδη αυτές τις ημέρες στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Μέχρι τον Νοέμβρη αναμένεται το πλοίο να είναι έτοιμο στο 100% και να βγει για περιπολίες στο Αιγαίο.
Περίπου 2 – 3 μήνες αργότερα αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμη η ΤΠΚ 7 «ΒΛΑΧΑΚΟΣ», η οποία υπολογίζεται ότι τον Μάρτιο θα εκτελέσει την πρώτη της αποστολή.
Όμως, η επόμενη ημέρα για το Πολεμικό Ναυτικό ξημερώνει με ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα, για σημαντικές προσθήκες στον Στόλο. Σύντομα θα έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ στο enikos.gr για όλα όσα ετοιμάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση