GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που διέσωσε και φίλησε το μωρό - ΒΙΝΤΕΟ

“Αυτό που ζήσαμε ήταν τραγικό”, δήλωσε ο πυροσβέστης Κώστας Χαήδης σε μια προσπάθεια να περιγράψει τα όσα έζησαν οι διασώστες που συμ...

“Αυτό που ζήσαμε ήταν τραγικό”, δήλωσε ο πυροσβέστης Κώστας Χαήδης σε μια προσπάθεια να περιγράψει τα όσα έζησαν οι διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, χθες, στην Εύβοια.

Πρόκειται για τον πυροσβέστη που καταγράφηκε από την τηλεοπτική κάμερα να διασώζει ένα μωράκι και να το φιλάει πριν το παραδώσει ασφαλές στην οικογένειά του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Χαήδης ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους κατοίκους της Εύβοιας, που περνούν αυτή τη σκληρή δοκιμασία μετά τις φονικές πλημμύρες, και τόνισε πως “η δικιά μας υπηρεσία, η 7η ΕΜΑΚ, βρισκόταν σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και ήμασταν από τις πρώτες υπηρεσίες που φτάσαμε εκεί μαζί με την 1η ΕΜΑΚ των Αθηνών. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι δεν περιγράφεται με λόγια. Αυτό που ζήσαμε ήταν τραγικό”.

Αναφερόμενος στη διάσωση του μωρού, περιέγραψε ότι “είδα μία κυρία στη βεράντα να καλεί σε βοήθεια, οι χείμαρροι ήταν πάρα πολύ δυνατοί και ρισκάραμε με ένα μηχάνημα του δήμου που ήταν εκεί και κάναμε τη διάσωση”. Όπως είπε, "ήταν στο δεύτερο όροφο, ήταν ψηλό το σπίτι. Ήταν η πρώτη διάσωση που κάναμε αυτή με το μωρό. Ήταν ήδη ημέρα, βλέπαμε”.

“Κι εμείς είμαστε συγκλονισμένοι με αυτά που έχουν γίνει. Με δυσκολία φτάναμε και τις πρώτες ώρες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τα πυροσβεστικά. Ακόμα και τα μεγάλα μηχανήματα του δήμου δε μπορούσαν να πλησιάσουν”, συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση