GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ η πλατεία Βικτωρίας! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ (την Αθήνα και) την Ελλάδα...

Γράφει ο (απογοητευμένος) Νεοδημοκράτης.  Ο θείος καταστρέφει την Ελλάδα και ο ανιψιός την Αθήνα, με τους λαθρομετανάστες! Πίστεψα σ...

Γράφει ο (απογοητευμένος) Νεοδημοκράτης. 

Ο θείος καταστρέφει την Ελλάδα και ο ανιψιός την Αθήνα, με τους λαθρομετανάστες! Πίστεψα στα λόγια του θείου που έλεγε πριν τις εκλογές, ότι θα καθαρίσει τη χώρα από τους λαθρομετανάστες, θα ακυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια, θα γλιτώσει τη ΔΕΗ από τα προβλήματά που της φόρτωσε ο Σύριζα κλπ κλπ.

Δείτε πώς μας ξεγέλασε ο θείος!
Όσο ήμασταν στα σπίτια κλεισμένοι λόγω κοροναϊού, άδειαζε τα νησιά και τα σύνορα με την Τουρκία από τους λαθρομετανάστες και γέμιζε τις πόλεις! Δείτε πώς είναι η πλατεία Βικτωρίας τώρα! 

Ανιψιέ θες να ξαναγίνεις Δήμαρχος; Θείε θες να ξαναγίνεις Πρωθυπουργός; Όλη η πρώην Χρυσή Αυγή, του 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, πήγε στην ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν τα μέλη της που καμαρώναν ότι είχαν καθαρίσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και την πλατεία Αττικής από τους λαθρομετανάστες, τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα που πήγαν στην Νέα Δημοκρατία, δεν βγάζουν κιχ! Μάλλον δεν τους αφήνει ο θείος! 

Για να δούμε σε πόσες μέρες
θα καθαρίσει η πλατεία από αυτή την γάγγραινα γιατί θέλω να πιω καφέ! 

Μία ερώτηση στο θείο και τον ανιψιό,
έστειλες κανένα πίσω από αυτούς που μπήκαν από τα σύνορα με την Τουρκία; Πάντως μεταξύ μας, δεν βλέπω να εκλέγεστε πάλι, γιατί μπάχαλο τα κάνατε σε πολλούς τομείς!



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση