GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέλικανς: Ανακοίνωσαν την απόλυση του Άλβιν Τζέντρι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Πέλικανς αποτελεί ο Άλβιν Τζέντρι. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης κινήθηκε γρήγορα για την αντικατάστασή τ...

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Πέλικανς αποτελεί ο Άλβιν Τζέντρι. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης κινήθηκε γρήγορα για την αντικατάστασή του μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις και τον πρόωρο αποκλεισμό στη «φούσκα» του Ορλάντο. Το Σάββατο (15/8), οι Πέλικανς ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον βασικό προπονητή τους. Ο Άλβιν Τζέντρι είχε συμβόλαιο σε ισχύ για ακόμη έναν χρόνο όμως η διοίκηση τον ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να το εξαντλήσει.
Πλέον, οι Πέλικανς, όπως ήδη οι Μπρούκλιν Νετς και οι Σικάγο Μπουλς, βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Τζέισον Κιντ (βοηθός στους Λέικερς), Τάι Λου (βοηθός στους Κλίπερς) και Κένι Άτκινσον (πρώην προπονητής των Νετς).
Ο Τζέντρι βρισκόταν στους Πέλικανς από το 2015, προερχόμενος από το τεχνικό τιμ του Γκόλντεν Στέιτ. Στις 5 σεζόν του Άλβιν Τζέντρι στη Νέα Ορλεάνη, οι Πέλικανς είχαν ρεκόρ 175-225 αντιμετωπίζοντας πάντως αρκετά προβλήματα τραυματισμών όλο αυτό το διάστημα. Οι 175 νίκες αποτελούν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ ενός προπονητή στην ιστορία των Χόρνετς/Πέλικανς, με τον Μπάιρον Σκοτ να βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Ο Τζέντρι φεύγει από τη Νέα Ορλεάνη και με ένα ακόμη προσωπικό ρεκόρ, καθώς είναι ο μόνος προπονητής με θετικό πρόσημο στα αποτελέσματα των Χόρνετς/Πέλικανς σε πλέι οφ (5 νίκες - 4 ήττες) του ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση