GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Αρνητικά τα πρώτα τεστ των αστυνομικών στη Λαμία - Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση

Θετικά ήταν τα πρώτα νέα από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου το βράδυ της Πέμπτης έγιναν τα τρία πρώτα τεστ σε αστυνομικούς που είχ...

Θετικά ήταν τα πρώτα νέα από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου το βράδυ της Πέμπτης έγιναν τα τρία πρώτα τεστ σε αστυνομικούς που είχαν έρθει σε επαφή με τον νεαρό άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος κρατούνταν στο Τμήμα Μεταγωγών Λαμίας και βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι τρεις αστυνομικοί που εξετάστηκαν ήταν αρνητικοί και την Παρασκευή θα εξεταστούν και άλλοι συνάδελφοί τους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ήρθαν σε επαφή με τον νεαρό αλλοδαπό.

Αρνητικό βγήκε το τεστ και για τον συγκρατούμενό του, με τον οποίο ήταν στο ίδιο κελί τον κρατητηρίων του Αστυνομικού Μεγάρου.

Απολύμανση στο Αστυνομικό Μέγαρο

Επίσης προγραμματίστηκε να γίνει νωρίς το πρωί της Παρασκευής απολύμανση στο Τμήμα Μεταγωγών και σε όλο το κτίριο, γι αυτό όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κτίριο θα ανοίξει για το κοινό με΄τα τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (7/8).

Φυσικά όσοι επισκέπτονται το Αστυνομικό Μέγαρο οφείλουν πάντα να τηρούν τις προβλεπόμενες από το νόμο σχετικές οδηγίες για χρήση μάσκας κπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση