GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουβίκωνας: Πέταξαν μπογιές στην είσοδο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Η απάντηση του Περιφερειάρχη

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο και τους τοίχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τα ξημερώματα της Κυριακής, ως...

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο και τους τοίχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τα ξημερώματα της Κυριακής, ως διαμαρτυρία για τις φονικές πλημμύρες της 9ης Αυγούστου στην Εύβοια. Η συλλογικότητα κατηγορεί την κυβέρνηση για το πώς διαχειρίστηκε τους 8 θανάτους.

Άμεση ήταν η αντίδραση από την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό ο οποίος επεσήμανε στη δήλωσή του ότι «η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται» και πως «το σύνολο των στελεχών της εργάζεται σκληρά στην υπηρεσία του μόνου και απόλυτου εντολέα της. Του λαού της Στερεάς Ελλάδας».

Αναλυτικά το κείμενο της δήλωσης του Περιφερειάρχη Στερεάς:

«Σε συνέχεια του βανδαλισμού με μπογιές που έλαβε χώρα στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων και μεριμνήθηκε η άμεση αποκατάσταση του κτιρίου. Στις πράξεις θράσους και δειλίας που επελέγησαν από κάποιους για να στείλουν το «μήνυμά» τους, η απάντησή μας είναι μόνο μία, απλή και ξεκάθαρη. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται. Το σύνολο των στελεχών της εργάζεται σκληρά στην υπηρεσία του μόνου και απόλυτου εντολέα της. Του λαού της Στερεάς Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση