GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Ξάνθη: Ξέφρενα γλέντια και συνωστισμός παρά τα κρούσματα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχητικές είναι οι εικόνες από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, που επλήγη ιδιαίτερα από τον κορονοϊό. Π...

Ανησυχητικές είναι οι εικόνες από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, που επλήγη ιδιαίτερα από τον κορονοϊό. Παρά τα περιοριστικά μέτρα, που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα σε μία προσπάθεια να ανακοπεί η μετάδοση του ιού, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών του δήμου Μύκης στήνονται ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, εξακολουθεί να ελοχεύει ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.

Αρκεί κανείς να κάνει μια σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δει βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό που επικρατεί αλλά και τα μέτρα ατομικής προστασίας που πάνε… περίπατο.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής, αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.

Πηγή: xanthinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση