GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άσαντ: Δεν υπάρχει διαφορά σε εισαγόμενους και ντόπιους τρομοκράτες...

Την πρώτη ομιλία του στη βουλή μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου εκφώνησε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ διαμη...

Την πρώτη ομιλία του στη βουλή μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου εκφώνησε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ διαμηνύοντας πως θα... συνεχίσει να δίνει τη μάχη σε δύο μέτωπα: στην απελευθέρωση περιοχών της χώρας και στην καταπολέμηση της διαφθοράς.
«Είμαστε στην καρδιά του πολέμου και συζητάμε για την απελευθέρωση διάφορων περιοχών όμως η επαναφορά της κρατικής εξουσίας θα γίνει μέσω της επιστροφής της έννομης τάξης και όχι μόνον μέσω της απελευθέρωσης των εδαφών γιατί νόμος και διαφθορά κινούνται σε παράλληλους δρόμους» τόνισε σήμερα στη διάρκεια ομιλίας που εκφώνησε στη βουλή με αφορμή τη σύσταση του νέου κοινοβουλευτικού σώματος, όπως προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου μήνα.
«Η πατρίδα δεν μπορεί να αντέξει όσο καταπατείται από τρομοκράτες και λεηλατείται από τους διαφθορείς» πρόσθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του συριακού πρακτορείου ειδήσεων SANA.
Αναφερόμενος στα κατεχόμενα από το Ισραήλ στρατηγικά Υψίπεδα του Γκολάν είπε πως «παραμένουν στην καρδιά κάθε έντιμου Σύρου όμως το καθεστώς τους δεν θα αλλάξει από την απόφαση της σιωνιστικής κυβέρνησης για προσάρτηση ή από τη στάση του ανήθικου καθεστώτος στις ΗΠΑ». «Το δικαίωμά μας να τα ανακτήσουμε ξανά είναι αδιαχώριστο από το δικαίωμά μας να απελευθερώσουμε κάθε σπιθαμή εδάφους από την τρομοκρατία. Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ντόπιους ή εισαγόμενους τρομοκράτες, ανάμεσα σε έναν Σιωνιστή στρατιώτη, Τούρκο ή Αμερικανό. Όλοι τους είναι εχθροί στο έδαφός μας».
Ο πρόεδρος Άσαντ ολοκλήρωσε την ομιλία του σε δύο φάσεις καθώς μετά το πρώτο ημίωρο αισθάνθηκε τάση λιποθυμίας λόγω υπογλυκαιμίας. Ζήτησε σύντομη διακοπή και όταν επανήλθε εξήγησε πως ένιωσε λιποθυμία λόγω υπότασης καθώς δεν είχε φάει από την προηγούμενη μέρα. «Οι γιατροί είναι οι χειρότεροι ασθενείς» είπε χαριτολογώντας καθώς ο ίδιος πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας του ασκούσε τα καθήκοντα οφθαλμιάτρου.
"ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση