GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας - Εκτροπή νταλίκας στο ύψος της Βοιωτίας

Εκτροπή νταλίκας στο 120ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Λαμία λίγο μετά το Κάστρο Βοιωτ...

Εκτροπή νταλίκας στο 120ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Λαμία λίγο μετά το Κάστρο Βοιωτίας, είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει στο σημείο η εθνική οδός από το πρωί.

Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να κλείσει με το κοντέινερ που κουβαλούσε γεμάτο κρέατα, όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας.

Ευτυχώς ο Έλληνας οδηγός δεν τραυματίστηκε, ωστόσο δεκάδες οχήματα που ακολουθούσαν εγκλωβίστηκαν στο σημείο για περίπου μία ώρα μέχρι να δοθεί για λίγο μία μικρή λωρίδα κυκλοφορίας.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της κίνησης το Τμήμα Τροχαίας ΠΑΘΕ Βοιωτίας διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο εκτρέποντας τα οχήματα μέσω Κάστρου και επανείσοδο αυτών στην εθνική οδό μέσω του κόμβου Μαρτίνου. Για την απομάκρυνση του τράκτορα και του κοντέινερ από το σημείο, επιστρατεύτηκε μεγάλος γερανός.

Η εθνική οδός παραμένει κλειστή μέχρι αυτήν την ώρα.

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση