GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ! ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ για να «ψηλώσει» ο Σκυλακάκης και να «κοντύνει» ο Άδωνις...

Ανακοινώθηκε ο μίνι ανασχηματισμός ή οι «λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα», όπως χαρακτηρίστηκε από πλευράς της κυβέρνησης,...

Ανακοινώθηκε ο μίνι ανασχηματισμός ή οι «λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα», όπως χαρακτηρίστηκε από πλευράς της κυβέρνησης, με τον Στέλιο Πέτσα να αποκαλύπτει τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την αναβάθμιση του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη σε Αναπληρωτή Υπουργό, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Ανάπτυξη, ο οποίος είναι και ο μεγάλος κερδισμένος των αλλαγών.

Την ίδια ώρα, αναβαθμίζεται και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, περιορίζοντας κι άλλο το"ζωτικό χώρο" του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Παναγιώτης Τσακλόγλου τοποθετείται στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ η Ζωή Ράπτη, αναλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.

Παράλληλα, ο -προερχόμενος από τη σαμαρική πλευρά- Νικόλαος Ταγαράς, βουλευτής Κορινθίας, αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση