GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της εξαιρετικής Τζο Κόντα και να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικ...

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της εξαιρετικής Τζο Κόντα και να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του Western & Southern Open.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια «παραδόθηκε» με 6-4, 6-3 στην 29χρονη Βρετανίδα (Νο.15) και στρέφει πλέον το βλέμμα της στο US Open, που ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα (31/8). Θα μάθει, μάλιστα, σήμερα και το πρώτο της εμπόδιο.
Δεν ήταν και στην καλύτερή της μέρα η Μαρία, όμως έπεσε και σε μια εκπληκτική αντίπαλο, που μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πήρε πολύ γρήγορα το προβάδισμα με 3-1. Στη συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς της και να «γράψει» το 1-0.
Η Κόντα «έσπασε» τη Μαρία και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ και αυτό, βέβαια, έκανε ακόμα πιο δύσβατο τον δρόμο της Ελληνίδας τενίστριας προς την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση