GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος

Η οικογένεια του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" πενθεί. Ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασε από την εφημερίδα και λίγα χρόνια αργότερα από το &qu...

Η οικογένεια του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" πενθεί. Ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασε από την εφημερίδα και λίγα χρόνια αργότερα από το "Filathlos.gr" έφυγε από την ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Ο Παναγιώτης Κουτάκος άφησε την τελευταία του πνοή χθες Τετάρτη. Ήταν μόλις 49 ετών. Ο χαμός του σκόρπισε θλίψη και οδύνη. Άνθρωπος ήπιων τόνων, καλοσυνάτος, ευγενής, άριστος οικογενειάρχης, εργατικός, χωρίς εχθρούς σε έναν εξαιρετικά δύσκολο χώρο, όπως είναι αυτός της δημοσιογραφίας. Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 άρχισε να εργάζεται στον “ΦΙΛΑΘΛΟ”.
Ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ της διαιτησίας, χώρο τον οποίο αγαπούσε. Ο ίδιος, άλλωστε, υπήρξε διαιτητής. Από το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης μεταπήδησε στην σύνταξη Ύλης. Έμεινε στην εφημερίδα έως την τελευταία ημέρα κυκλοφορίας της στα περίπτερα.
Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στο “Filathlos.gr”. Πάντα με το χαμόγελο και την προθυμία να βοηθήσει τα νέα παιδιά, που εργάζονταν στο site. Ακολουθούσε πάντα τους κανόνες δεοντολογίας της δημοσιογραφίας και ποτέ του δεν έκανε εκπτώσεις στις αρχές του. Ήταν τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ.
Ο Παναγιώτης ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη.
Η κηδεία του θα γίνει την  Πέμπτη στις 12.30, στο νεκροταφείο Καλλιθέας.
Καλό ταξίδι Παναγιώτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση