GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Λήμνο: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λήμνο, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, μέσα σε πηγάδι. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κ...

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λήμνο, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, μέσα σε πηγάδι. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Καρπάσι. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 8 το πρωί ότι ένας 70χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες και πιθανόν να είχε πέσει σε πηγάδι, βάθους επτά μέτρων, στην κτηματική περιφέρεια Καρπασίου κοντά στο αεροδρόμιο.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης. Χρησιμοποιήθηκαν αντλίες, κάμερα, κλίμακα και άλλα διασωστικά εργαλεία. Στην επιχείρηση συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες των συγχωριανών του, έγινε άντληση υδάτων από το πηγάδι, απ’ όπου στη συνέχεια ανασύρθηκε η σορός του 70χρονου και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκαν αστυνομικοί αλλά και κάτοικοι του Καρπασίου. Με αφορμή το τραγικό περιστατικό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες πηγαδιών υποχρεούνται να καλύπτουν ή να περιφράσσουν τα υπάρχοντα πηγάδια, ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ατυχημάτων σε ανθρώπους και ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση