GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Covid-19 Sputnik-V: Ρωσία-Κούβα... η διπλή ήττα της "πολιτισμένης" δύσης!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος »... Διονύσιος Σολωμός - Εἰς Φραγκίσκα Φράϊζερ Ότ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος»...
Διονύσιος Σολωμός - Εἰς Φραγκίσκα Φράϊζερ

Όταν το εμβόλιο γίνεται υπόθεση της...
Ρωσίας,
τα μέσα ενημέρωσης, η δημοσιογραφική πορνεία
και οι καθεστωτικοί επιστήμονες-"Big Pharma",
ανακαλύπτουν κι υιοθετούν τη "συνωμοσιολογία"
του "επικίνδυνου" αντιεμβολιαστικού κινήματος 'NoVax'.


Με ένα "κτύπημα" του Πούτιν... όλοι οι ορκισμένοι κι ερωτευμένοι με το σωτήριο εμβόλιο του Μπιλ Γκέτς, οι "εμβολιαστές επιστήμονες" των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών μεταμορφώθηκαν σε αντιεμβολιαστές.

Χθες... η Ευρωπαϊκή Ένωση... να θυμηθούμε:

Αφού βάπτισαν βοήθεια το νέο δανεισμό των χωρών μελών της Ε.Ε., δηλαδή την οριστική υποταγή με νέο χρέος, νέες δεσμευτικές κι απόρρητες "μεταρρυθμίσεις" και τοκοχρεολύσια που καταλήγουν το 2058...
H Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επικαλέστηκε και τον οδικό χάρτη της Ε.Ε. για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς...
Ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με ημερομηνία 12 Σεπτέμβρη 2019, όπου περιγράφει τον "οδικό χάρτη" για ολικούς εμβολιασμούς.
Το επίσημο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΔΩ

Μετά την ανακοίνωση του Πούτιν... σήμερα... η Ευρωπαϊκή Ένωση... "Το εμβόλιο δεν είναι ασφαλές".
Βέβαια, τέτοια φαινόμενα από την "καθεστωτική επιστήμη" βιώσαμε και στην Ελλάδα, όταν ο Τσιόδρας μας ανέλυε τους κινδύνους της μάσκας και κατόπιν -μάλλον θα διαπιστώσουμε τη νέα "επιστημονική μελέτη που τον οδήγησε να πειστεί για το λάθος του, όταν δημοσιοποιηθούν ΟΛΑ τα σχετικά πρακτικά συνεδριάσεων της "επιστημονικής επιτροπής" του Μητσοτάκη κι ελπίζουμε να γίνουν γνωστά τα πρακτικά και να μην τεθεί ζήτημα "κρατικού απορρήτου", όπως συνέβη στη γειτονική Ιταλία-, μας κάλεσε να πειθαρχήσουμε για να σωθούμε... Τσιόρδας: Ο κύβος ερρίφθη – Μάσκα υποχρεωτικά και αντισηπτικό στην τσέπη

Η ανακοίνωση του προέδρου Πούτιν σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλεί πανικό: Η Ρωσία έχει καταγράψει το πρώτο εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού που είναι η αιτία της πανδημίας Covid-19. Το όνομα που επέλεξαν Sputnik-V.
Σήμερα έχουμε μια ακόμη πρόκληση πανικού: Το φάρμακο θα μπορούσε να παραχθεί στην Κούβα, δεδομένου ότι το νησί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα της ιατρικής και έχει τη σωστή επιστημονική προετοιμασία με κορυφαία εργαστήρια!

Ο Κίριλλ Ντμιτρίεφ, υπεύθυνος ενός νευραλγικού τομέα της κυβέρνησης Πούτιν [Russian Direct Investment Fund (RDIF)] και στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου, σε συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την επιστημονική ικανότητα της Κούβας του Φιδέλ και του Τσε: 
«Η Κούβα έχει εξαιρετικές δυνατότητες παρασκευής εμβολίων. Συζητάμε την έναρξη της παραγωγής με αρκετές κουβανικές εταιρίες. Πιστεύουμε ότι η Κούβα μπορεί να γίνει ένα από τα βασικά κέντρα παραγωγής των εμβολίων».

Ένα εμβόλιο που ανακαλύφθηκε στη Ρωσία και μπορεί να παραχθεί στην Κούβα.
Μια ουσιαστική "εκδίκηση", ένα πραγματικό "αντίποινο" για εκείνες τις χώρες του Δυτικού κόσμου που είναι πάντα έτοιμες να επιτεθούν στα δύο έθνη και στους λαούς τους, των οποίων το μόνο λάθος είναι να ασκήσουν την κυριαρχία τους χωρίς να υποκύψουν στις ΗΠΑ. 
Παρά τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και της Κούβας, αλλά και συνεχιζόμενες κι αδιάκοπες άλλες εχθρικές ενέργειες που είχαν σκοπό και στόχο την ασφυξία αυτών των χωρών.
Τώρα, το αποφασιστικό πλήγμα θα μπορούσε να προέλθει από αυτά τα έθνη για να νικηθεί ο νέος ιός.

* Το όνομα του εμβολίου Σπούτνικ 5, ο πρώτος Τεχνητός Δορυφόρος της Γης στην παγκόσμια ιστορία... και φυσικά με τιμή στη μεγάλη Σοβιετική Ένωση...
* Μια "πληρωμένη απάντηση" στους "φιλάνθρωπους" σαν τον Σόρος και τον Μπιλ Γκέιτς, τον μεγαλύτερο "επενδυτή" των φαρμακοβιομηχανιών...

Όσον αφορά τους παρά-ανησυχούντες για τον σοσιαλισμό στην Κούβα, αλλά κι αυτούς που βλέπουν ιμπεριαλιστική τη Ρωσία... την απάντηση έχει δώσει ο ίδιος ο Φιδέλ:

Τιμώντας την 70η επέτειο της Νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο θέλω να εκφράσω το βαθύ μας θαυμασμό στον ηρωικό σοβιετικό λαό που προσέφερε μια κολοσσιαία υπηρεσία στην ανθρωπότητα.
Σήμερα είναι δυνατή η στέρεα συμμαχία ανάμεσα στους λαούς της Ρώσικης Ομοσπονδίας και του Κράτους με τη πιο γρήγορη οικονομική ανάπτυξη του κόσμου: Τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Και οι δύο χώρες με τη στενή συνεργασία τους, την ανεπτυγμένη επιστήμη τους, τους ισχυρούς στρατούς τους και τους θαρ
ραλέους στρατιώτες αποτελούν μια ισχυρή ασπίδα για την ειρήνη και την παγκόσμια ασφάλεια, για να μπορέσει να διατηρηθεί η ζωή του είδους μας.
Η φυσική και πνευματική υγεία και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν κανόνες που πρέπει να υπερισχύσουν, αλλιώς το πεπρωμένο του ανθρώπινου είδους όπως το γνωρίσαμε θα χαθεί για πάντα.
Τα 27 εκατομμύρια των σοβιετικών που πέθαναν στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, το έκαναν επίσης για την ανθρωπότητα και για το δικαίωμα να σκεφτόμαστε.
Για το δικαίωμα να είμαστε σοσιαλιστές, να είμαστε μαρξιστές – λενινιστές, να είμαστε κομουνιστές. Για να βγούμε από την προϊστορία.
Φιντέλ Κάστρο Ρουζ
Από άρθρο του Φιντέλ Κάστρο: Είναι δικαίωμά μας να είμαστε Μαρξιστές-Λενινιστές, σε: "cubaniagriega"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση