GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε η Daisy Coleman - Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και ο βιασμός από συμμαθητή της

Η 23χρονη Daisy Coleman η οποία έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 14 ετών από συμμαθητή της και που η ιστορία της είχ...

Η 23χρονη Daisy Coleman η οποία έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 14 ετών από συμμαθητή της και που η ιστορία της είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix υπό τίτλο "Audrie & Daisy" αυτοκτόνησε σύμφωνα με τη μητέρα της.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμα του το BBC η Daisy Coleman είχε πέσει θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το 2012 στο Μισούρι.

“Ήταν η καλύτερη μου φίλη και μία καταπληκτική κόρη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη. Μακάρι να μπορούσα να έδιωχνα τον πόνο της. Δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει αυτό που της έκαναν εκείνα τα αγόρια. Δεν είναι δίκαιο. Το κοριτσάκι μου έφυγε”, έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Fecebook η μητέρα της.

Η Daisy Coleman είχε υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα βιασμού τον Ιανουάριο του 2012 από τον 17χρονο τότε Matthew Barnett. Η μητέρα της είχε πει ότι την βρήκε την επόμενη μέρα στο μπαλκόνι με βρεγμένα μαλλιά και να φορά ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα παντελόνι την ώρα που η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση