GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνοτουρκικά-Eρντογάν: Νέες προκλητικές δηλώσεις, αλλά και υπόσχεση για εκπλήξεις

Συνεχίζει να προκαλεί ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αυτό έκανε και την Τετάρτη, όπου αναφέρθηκε ξανά στην Ανατολική Μ...

Συνεχίζει να προκαλεί ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αυτό έκανε και την Τετάρτη, όπου αναφέρθηκε ξανά στην Ανατολική Μεσόγειο κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εργοστάσιο παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ήταν άκρως «εμπρηστικός». «Όπως σκίσαμε πριν από έναν αιώνα τη συνθήκη των Σεβρών, έτσι και σήμερα δεν θα υποκύψουμε στις νέες Σέβρες που θέλουν να μας επιβάλλουν στην ανατολική Μεσόγειο», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας, μάλιστα, πως «ο αγώνας της Τουρκίας σε ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη είναι ένας αγώνας για το μέλλον της».

«Δώσαμε ώθηση στις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Τα βήματα στην ανατολική Μεσόγειο αποτελούν ζωτικής σημασίας για να σταματήσουμε την εξάρτησή μας από το εξωτερικό», είπε και πρόσθεσε: «Ειδικά η αντιπολίτευση που ρωτάει τι δουλειά έχουμε στην ανατολική Μεσόγειο, θέλω να το ακούσουν καλά. Ο αγώνας της Τουρκίας από την ανατολική Μεσόγειο μέχρι τη Λιβύη δεν είναι μόνο ένας αγώνας διεκδίκησης δικαιωμάτων αλλά ένας αγώνας για το μέλλον της». Για να μιλήσει στη συνέχεια ξανά για "Γαλάζια Πατρίδα".

«Όσο μεγάλες προσπάθειες καταβάλλουμε για την προάσπιση της πατρίδας μας άλλο τόσο σημαντικές είναι κι εκείνες για την προάσπιση της γαλάζιας πατρίδας μας», επισήμανε ο Ερντογάν, ο οποίος, ταυτόχρονα, ισχυρίστηκε πως την Παρασκευή η κυβέρνηση θα δώσει ένα καλό νέο στον λαό της Τουρκίας, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι αρχίζει στην Τουρκία μία νέα περίοδος. Αν το ανακοινώσω, θα χαθεί η αγωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση