GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ellen DeGeneres : Γιατί θέλει να σταματήσει την εκπομπή της

Η Έλεν ΝτιΤζένερις (Ellen DeGeneres) κουράστηκε να κάνει εκπομπές και θέλει να αποσυρθεί, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι κα...

Η Έλεν ΝτιΤζένερις (Ellen DeGeneres) κουράστηκε να κάνει εκπομπές και θέλει να αποσυρθεί, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολο εξαιτίας των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την Warner Bros.

Πηγές της Telepictures, που είναι η εταιρεία παραγωγής του «The Ellen DeGeneres Show», δήλωσαν στη DailyMail, ότι η Έλεν είναι έτοιμη να «κλείσει τα μικρόφωνα», έπειτα από τις καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα για «τοξικές» συνθήκες στον χώρο εργασίας, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.

«Πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την προσωπική της φήμη από αυτό που συμβαίνει είναι να σταματήσει την εκπομπή», είπε. «Η αλήθεια είναι ότι ήξερε τι συνέβαινε - είναι το σόου της... Μπορεί να κατηγορηθεί οποιοδήποτε στέλεχος, αλλά η Έλεν είναι τελικά εκείνη που φταίει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση