GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάγια Ριβέρα: Τι γράφει το πιστοποιητικό θανάτου της σταρ του Glee - ΦΩΤΟ

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ ο άδικος χαμός της Νάγια Ριβέρα που πνίγηκε στη λίμνη Πιρού της Καλιφόρνια αφού έσωσε τον γιο της με τον ...

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ ο άδικος χαμός της Νάγια Ριβέρα που πνίγηκε στη λίμνη Πιρού της Καλιφόρνια αφού έσωσε τον γιο της με τον οποίο είχαν πάει για κολύμπι.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της που τώρα έρχεται στη δημοσιότητα, τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία, η σταρ του Glee πνίγηκε μέσα σε λεπτά.

Στο πιστοποιητικό επίσης αναφέρεται ότι η κηδεία της Νάγια έγινε την περασμένη Παρασκευή στο διάσημο κοιμητήριο Φόρεστ Λόουν Μεμόριαλ Παρκ στο Χόλιγουντ Χιλς, όπου θάβονται κυρίως αστέρες του Χόλιγουντ, όπως οι Πολ Γουόκερ, ο Λιμπεράτσι, η Μπρίτνεϊ Μέρφι, η Κάρι Φίσερ, η Λουσίλ Μπολ, η Ντέμπι Ρέινολντς, ο Μπάστερ Κίτον, ο Ντέιβιντ Καραντάιν, ο Τζον Ρίτερ, η Μπέτι Ντέιβις, ο Τζιν Ότρι.

Όπως είχε πει ο ιατροδικαστής αναφορικά με τον θάνατο της Ριβέρα, η ηθοποιός χρησιμοποίησε τις τελευταίες της δυνάμεις για να βάλει τον 4χρονο γιο της στο σκάφος, αλλά δεν της έμεινε ενέργεια για να καταφέρει να σώσει τον εαυτό της. Ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε και επίσημα ως ατύχημα. Το αστυνομικό τμήμα Ventura County ταυτοποίησε το πτώμα που βρέθηκε την 6η ημέρα των ερευνών από τα οδοντιατρικά στοιχεία της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Δεν βρέθηκαν αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της , ούτε υπήρχαν σημάδια από τραυματισμούς ή κάποια ασθένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση