GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα για το "Love It" - Πώς σχολίασαν οι χρήστες του twitter - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΪ! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση». Με τα λόγια αυτά, η Ιωάννα ...

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΪ! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση». Με τα λόγια αυτά, η Ιωάννα Μαλέσκου καλωσόρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στη νέα της εκπομπή με τίτλο "Love it". Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν εμφανώς αγχωμένη στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, αλλά δεν έχασε το χαμόγελό της ούτε στιγμή.

Το "Love it" και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άργησαν να γίνουν trend στο twitter. Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου αποθέωσαν την παρουσιάστρια με τα περισσότερα tweets να εστιάζουν στα σωστά ελληνικά της Ιωάννας Μαλέσκου.

«επιτέλους κάποια που ξέρει να μιλά ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Ελληνικά!»,«Μαλεσκου όμορφη λαμπερή γλυκύτατη και μιλάει πολύ σωστά την ελληνική γλώσσα», «Τι ωραία! Τώρα με το #loveit ανοίγεις ελληνική tv και ακούς ελληνικά» ήταν μερικά από τα σχόλια στο twitter.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής "Love It" με την Ιωάννα Μαλέσκου:

Δείτε μερικά από τα αποθεωτικά tweet για την Ιωάννα Μαλέσκου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση