GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνοτουρκικά: «Παιχνίδι» των Τούρκων με το Kemal Reis;

του Χρήστου Μαζανίτη Από νωρίς το πρωί οι Τούρκοι κάνουν διάφορες κινήσεις με την φρεγάτα Kemal Reis, που χτυπήθηκε από την ελληνική ...

του Χρήστου Μαζανίτη

Από νωρίς το πρωί οι Τούρκοι κάνουν διάφορες κινήσεις με την φρεγάτα Kemal Reis, που χτυπήθηκε από την ελληνική φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ. Πολλές από τις κινήσεις δείχνουν να στερούνται συνέπειας. Σαν να φαίνεται ότι το καράβι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Το δεδομένο, μέχρι τις 21.35 που γράφτηκε αυτό το άρθρο, είναι ότι η τουρκική φρεγάτα δείχνει να έχει αποκοπεί από τον συνολικό σχηματισμό, χωρίς όμως να έχει απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, οι Τούρκοι φέρονται να έχουν αλλάξει την διάταξη της νηοπομπής εν σχέσει με αυτή που ήταν στην αρχική φωτογραφία που έδωσαν στην δημοσιότητα, με τα πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Oruc Reis να έχουν δημιουργήσει κάτι σαν δύο ομόκεντρους κλοιούς.

Το Kemal Reis, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, φαίνεται να έχει μετακινηθεί προς τον εξωτερικό κλοιό, να μην ακολουθεί την νηοπομπή του ερευνητικού, αλλά παρόλα αυτά να παραμένει στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση