GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από ξένα media! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ έκρυψαν την καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών...

Φάνης Αμπατζής   Η ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  Η πυρκαγιά πέρασε χθες  το μεσημέρι μέσα από τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών προκαλώντ...

Φάνης Αμπατζής 
Η ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Η πυρκαγιά πέρασε χθες  το μεσημέρι μέσα από τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών προκαλώντας τεράστια καταστροφή. Τα κανάλια σιωπή για τις πέτρες που απλά μαύρισαν από τον καπνό. Ο χώρος εκκενώθηκε ευτυχώς. Μαύρη μέρα  για την Αργολίδα και τις Λαμπρές Μυκήνες μας. Εσείς φοράτε μάσκες και τηρείτε τα μέτρα.
e-tetRadio.gr 
Η ΕΡΤ έπαιξε τις Μυκήνες στο δελτίο ειδήσεων μετά από τα μπάνια των Αθηναίων στις κοντινές παραλίες (21:40) λέγοντας πως κάηκαν, κατά λέξη, λίγα χόρτα!

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος
Παιδιά επειδή έχω κατεβάσει τους διακόπτες στην τηλεόραση εδώ και χρόνια, ανάμεσα στα αναδρομικούλια και τις μασκούλες, ανέφερε κανένα δελτίο ως σημαντική είδηση ότι σήμερα αφήσαμε να καεί ένα από τα αρχαιότερα και σημαντικότερα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς στις Μυκήνες; Είχαμε έκτακτα, παράθυρα, παρεμβάσεις αρχαιολόγων και τέτοια; Παραιτήθηκαν αρχηγοί πυροσβεστικής, υπουργοί πολιτισμού και τα λοιπά; Ζήτησαν επιτακτικά απόδοση ευθυνών οι έγκυροι δημοσιογράφοι;

Φυσάει αδιαφορία, κοινωνικοπολιτικά θέματα
Το 2007 άφησαν και κάηκε η Ολυμπία...
Σήμερα οι Μυκήνες...
Αύριο τι;;;
Ούτε μια αντιπυρική ζωνη δεν είχαν μεριμνήσει να φτιάξουν οι άχρηστοι...
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

Το μυαλό είναι ο στόχος
Η εικόνα με τους καπνισμένους Λέοντες προκαλεί θλίψη και αποδεικνύει σε τι κράτος ζούμε για μια ακόμη φορά...



P.G. Papanikolaou 
Ο Πέτσας να σμπρώξει κανένα πακετάκι στον Guardian, στο Yahoo news και σε καμιά εκατοστή άλλα διεθνή ειδησεογραφικά γιατί μόνο με τους λιγουροθανάσηδες των 50 κλικς και τα εδώ τι - βι δελτία που από το πολύ το κυρ ελέησον τα έχουν βαρεθεί πια όλοι, δεν γίνεται δουλειά.



Marka1 
Αφησαν να καεί ο Αρχαιολογικός χώρος στις Μυκηνες. Το καθεστώς Τσαουσέσκου κρύβει την είδηση όπως κάθε χουντα. Οι κάτοικοι μιλούν για εγκληματική εγκατάλειψη του χώρου από την Μενδώνη που «μπανιαρίζεται» με την Παναγιωταρεα Τι ψυχη έχετε ρε λελεδες
Δείτε συγκλονιστικο βίντεο

1 σχόλιο

  1. Μα Εμείς Σας το φωνάζουμε εδώ και χρόνια!

    Οι "Ελληνική Πολιτεία"/ΑΝΕΚΑΘΕΝ των Λακεδοραγιάδων των εγκάθετων των Αποικιοκρατών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ!!!

    Που το βλέπουμε αυτό;; Στους ΣΚΑΤΟΕΘΝΑΡΧΕΣ από Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι Κ. Καραμανλή ΚΑΙ ΣΤΑ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ και ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ 1919 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ/ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ/ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ! ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '50 ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ/ΦΥΛΑΚΗΙΣΕΙΣ! ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '60 ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΤΟ '74 Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 1 ΈΓΙΝΕ ΕΠΊ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 ΕΠΙ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ/Συμφωνίες του 50!!! ΙΜΙΑ/ΣΚΟΠΙΑ/Β. ΗΠΕΙΡΟΣ/BATA TRAKYA/ΑΙΓΑΙΟ-ΝΗΣΙΑ/ΚΥΠΡΟΣ...και και και!!!.... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2109!!!

    Και περιμένετε από ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ/ΕΘΝΟΥΣ;;;

    Και περιμένετε από ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

    MERDE EINAI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση