GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Οδός: Διαδρομές πολιτισμού, φύσης και γαστρονομίας στο neaodos.gr/tours

Με μήνυμα Ζούμε σε μια χώρα γεμάτη «θησαυρούς»! Aς τους ανακαλύψουμε παρέα!, η Νέα Οδός σχεδίασε και παρουσιάζει τις Διαδρομές, ένα m...

Με μήνυμα Ζούμε σε μια χώρα γεμάτη «θησαυρούς»! Aς τους ανακαλύψουμε παρέα!, η Νέα Οδός σχεδίασε και παρουσιάζει τις Διαδρομές, ένα microsite με 200 αξιοθέατα και 538 ιστορίες για τον πλούτο κάθε περιοχής που διασχίζουν η Ιόνια Οδός και το τμήμα Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση Αττικής έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας.

Οι Διαδρομές είναι μια πρωτοποριακή ενέργεια που υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα και αφορά στη δημιουργία και παρουσίαση του πολιτιστικού «χάρτη» των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός.

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο, φιλικό προς τον επισκέπτη και πλήρως προσαρμόσιμο σε κινητά & συσκευές tablet, δίγλωσσο (ελληνικά και αγγλικά) microsite που περιλαμβάνει 200 αξιοθέατα, οργανωμένα σε 20 διαδρομές και 538 ιστορίες γεμάτες κρυμμένα μυστικά, μύθους και παραδόσεις της κάθε περιοχής.

Η ουσιαστική καινοτομία του, αφορά όχι μόνο στον τρόπο παρουσίασης κάθε αξιοθέατου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για έθιμα, παραδόσεις, μύθους και «μυστικά», αλλά κυρίως στη δημιουργία αρχείων ήχου που ξεναγούν επι της ουσίας τον επισκέπτη στο αξιοθέατο της επιλογής του.

Με τις Διαδρομές, η Νέα Οδός αποδεικνύει στην πράξη τόσο τη δέσμευσή της για προστασία και ανάδειξη του πλούτου κάθε όμορης περιοχής, όσο και τον στόχο της να είναι ο καλύτερος δυνατός συνταξιδιώτης!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη δημιουργία των Διαδρομών, η Νέα Οδός συνεργάστηκε με το Σωματείο Διάζωμα, την startup Clio Muse, καθώς και με την εταιρία Pixelocracy.

Ζούμε σε μια χώρα γεμάτη «θησαυρούς»! Aς τους ανακαλύψουμε παρέα με τις Διαδρομές!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση