GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Alexander Lukashenko κέρδισε τις εκλογές στη Λευκορωσία με... περίπατο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Επανεξελέγη Πρόεδρος της...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Επανεξελέγη Πρόεδρος της...
Λευκορωσίας ο κομμουνιστής Alexander Lukashenko!
Σύμφωνα με τα πρώτα exit poll συγκεντρώνει περίπου το 80% των ψήφων...

Η μοναδική αντίπαλος, η υποψήφια της όλης δεξιάς αντιπολίτευσης κι εκλεκτή της Ευρώπης και των ΗΠΑ, η 26χρονη  Svetlana Tikhanouski, τώρα θα ετοιμάσει την "πολύχρωμη εξέγερση" για να καταδείξει το δικτατορικό καθεστώς.
Νέα κονδύλια για τους προϋπολογισμούς των ΗΠΑ και της "πολιτισμένης" Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε ν' αντιμετωπίσουν αυτή την ήττα. Νέες καταγγελίες για νόθευση της λαϊκής ψήφου και τα γνωστά πλέον προπαγανδιστικά τερτίπια της δύσης και της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας.
Η επανεκλογή του Alexander Lukashenko, χαιρετίζεται από την σοσιαλιστική Κούβα, τη σοσιαλιστική Συρία, τους Σαντινίστες του Ντανιέλ Ορτέγκα, όλες τις χώρες που παλεύουν εναντίον του ιμπεριαλισμού κι ο Λευκορώσος πρόεδρος στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη Ρωσία με την Κίνα.

Ο Alexander Lukashenko προσφάτως κατάγγειλε τη δωροδοκία για να περάσει τα μέτρα της περιβόητης ιδιωτικής εταιρίας του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς και των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών, με την επωνυμία Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας [Βλέπε σε: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ από τον πρόεδρο της Λευκορωσίας! «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ δωροδοκήθηκαν για να επιβάλουν το lock down...»].

Επίσης, να θυμηθούμε για το ίδιο ζήτημα:
«Ο κορωνοϊός έχει βάλει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια κατάσταση ψύχωσης... Το ονομάζω ψύχωση επειδή κάποιος σαφώς το έχει ανάγκη. Και μάλλον έχετε παρατηρήσει κι εσείς ποιος το έχει ανάγκη. Όπως πάντα το ίδιο: μετά τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των πτηνών (SARS-CoV-2 * Η1N1)... σήμερα αντιμετωπίζουμε μια άλλη πανδημία, μια άλλη πνευμονία, μόνο σε μια νέα μορφή. Και θυμηθείτε ποιος εκμεταλλεύτηκε αυτές τις καταστάσεις στο παρελθόν, ποιοι έβαλαν δισεκατομμύρια στις τσέπες τους.
Ολόκληρος ο κόσμος έχει σταματήσει σήμερα. η παγκόσμια οικονομία όχι μόνο σταμάτησε, αλλά κατεδαφίστηκε. Αλλά μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οι γνωστοί δισεκατομμυριούχοι και Κράτη έχουν βάλει τρισεκατομμύρια δολαρίων στις τσέπες τους. 
Γι 'αυτό πάντα έκανα την ερώτηση, επιστρέφοντας σε όσα είπα πριν από τρεις μήνες, όπως θα θυμάστε: ποιος τη χρειάζεται; Είναι ένα τεχνητό γεγονός, αυτή η πανδημία; Μέχρι στιγμής δεν έχω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση κι ελπίζω να μην την έχετε ούτε εσείς.
Όμως, τονίζω ξανά: όλα όσα λένε για να μου ασκήσουν κριτική είναι μία μπλόφα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο.»
Αλεξάντερ Λουκασένκο
Πρόεδρος της Λευκορωσίας
[Βλέπε, 9 Ιούνη 2020, σε: Κορωνοϊός... Tην Ελλάδα έπληξε πολιτική αστρομυωπία κι η Σέχτα!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση