GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ! O ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και τον ...σύζυγό του

Nikolaos Kotsovos    Όταν λείπει ο κ. Πατελης ο γκέι σύμβουλος του Πρθ και οι άλλοι 2-3 κυβερνητικοι γκει-λοατκι τότε αναλαμβάνει ο Αντ...

Nikolaos Kotsovos 

 Όταν λείπει ο κ. Πατελης ο γκέι σύμβουλος του Πρθ και οι άλλοι 2-3 κυβερνητικοι γκει-λοατκι τότε αναλαμβάνει ο Αντώνης Σαμαρας ο απο μηχανής θεος.

Ο Αντώνης πάντα στα δύσκολα καθαρίζει όπως τώρα που ξεναγεί το ρομαντικό ζευγάρι
ιακοπές στην Ελλάδα κάνουν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και ο σύζυγός του. Πρώτος σταθμός τους, για λίγες ώρες, η Αθήνα.
------------------------------------------------------------

Τηρώντας όσα είχε πει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη  στη μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης, ότι δηλαδή θα κάνει φέτος διακοπές στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ έφθασε σήμερα στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό του Γκοτιέ Ντεστενέ.

Τελικός προορισμός του ζευγαριού η Πάρος. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον σύζυγό του έκαναν μια στάση στην Αθήνα για να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης. Μάλιστα, ο κ. Μπετέλ επικοινώνησε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του να γευματίσουν μαζί στο Μουσείο της Ακρόπολης. Οταν βρέθηκαν στο Μουσείο ζήτησαν να τους γίνει ξενάγηση και ο κ. Σαμαράς μαζί με τον πρόεδρο του Μουσείου Δημήτρη Παντερμαλή ανέλαβαν να τους διηγηθούν την ιστορία των μοναδικών εκθεμάτων. Αμέσως μετά το πρωθυπουργικό ζεύγος του Λουξεμβούργου αναχώρησε για την Πάρο όπου θα περάσει τις διακοπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση