GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η εποχή του Panathinaikos TV

Χθες (19/8) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι απέρριψε ως ασύμφορη την πρόταση της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova, ύψους 5,7 εκατο...

Χθες (19/8) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι απέρριψε ως ασύμφορη την πρόταση της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova, ύψους 5,7 εκατομμυρίων ευρώ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, και πληροφόρησε ότι συνεχίζει για τη δημιουργία δικού της καναλιού, του Παναθηναϊκός TV. Σήμερα (20/8) η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι το κανάλι του συλλόγου θα καλύψει τηλεοπτικά τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, καθώς και τους εντός έδρας αγώνες του «τριφυλλιού» στη νέα σεζόν της Super League. Η σχετική ανακοίνωση με τίτλο "Το «Παναθηναϊκός TV» είναι εδώ!" αναφέρει ότι το πρώτο παιχνίδι που θα μεταδώσει το PAO TV είναι η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (22/8) Παναθηναϊκός-Μαρκό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League 1 θα μεταδοθούν από το «Παναθηναϊκός TV». Οι φίλαθλοι του συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια έχουν δύο επιλογές:

Διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV», με εγγραφή και καταβολή της αντίστοιχης χρέωσης, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Τηλεοπτικά μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV με on demand διαδικασία.

Η αρχή για το «Παναθηναϊκός TV» θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 18:30 με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός - Μαρκό, ο οποίος θα μεταδοθεί δωρεάν χωρίς καμία χρέωση για τους φιλάθλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση