GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γουλβς - Ολυμπιακός στον αγώνα ρεβάνς απόψε

Γουλβς - Ολυμπιακός απόψε στη ρεβάνς του 1-1 με στόχο την πρόκριση στο Final 8 του Europa League στη Γερμανία.  Ο Ολυμπιακός “ξεμούδι...

Γουλβς - Ολυμπιακός απόψε στη ρεβάνς του 1-1 με στόχο την πρόκριση στο Final 8 του Europa League στη Γερμανία. 

Ο Ολυμπιακός “ξεμούδιασε” στην τελευταία προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης (5/8) στο «Μολινό», και απόψε (Πέμπτη 6/8) αντιμετωπίζει στη ρεβάνς τη Γουλβς για την φάση των«16» του Europa League
Το 1-1 τον περασμένο Μάρτιο στο Φάληρο πριν από το lock down που έφερε η πανδημία του κορονοϊού, δίνει προβάδισμα στην αγγλική ομάδα, αλλά αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι«ερυθρόλευκοι» εξάλλου και στην φάση των «32» πέτυχαν ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο «Emirates».
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει εκπλήξεις στην ενδεκάδα των ερυθρολεύκων. Με 4-3-3 και τον Μπόμπι Αλέν τερματοφύλακα θα διεκδικήσει τξν πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League και το Final-8 που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 21 Αυγούστου σε 4 γήπεδα της Γερμανίας.
Στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ και Μπα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (θα απουσιάσει ο τιμωρημένος και υπό μεταγραφή στη Μπενφίκα Σεμέδο), ενώ ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να είναι έτοιμος και θα πιάσει το δεξιό άκρο, με τον Τσιμίκα να παίρνει θέση στο αριστερό.


Στη μεσαία γραμμή, η τριάδα των Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά θα ρίξει πολύ τρέξιμο, ενώ στα «άκρα» της επίθεσης ο Ραντζέλοβιτς έχει προβάδισμα έναντι του Μασούρα για τη μία θέση, δεδομένου ότι η άλλη θα καλυφθεί από τον Βαλμπουενά. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ελ-Αραμπί, με τον Χασάν να μένει στον πάγκο.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνουν οι: Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Καφού, Φορτούνης, Γκασπάρ, Χασάν, Λοβέρα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σουρλής, Τοροσίδης, Ξενιτίδης. Μαζί με την ομάδα ταξίδεψε κανονικά στην Αγγλία και ο Σεμέδο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σην Ελλάδα από το COSMOTE SPORT 1HD στις 22.00. Στην περιγραφή οι Γιώργος Θαναηλάκης και Δημήτρης Σπηλιόπουλος, θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, μέσα από την εκπομπή «Pre Game» (21.00 στο COSMOTE SPORT 1HD & ταυτόχρονα στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV).

Μαζί τους, σε απευθείας σύνδεση από το στούντιο της COSMOTE TV, θα είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Στέλιος Γιαννακόπουλος για να σχολιάσει την μεγάλη αναμέτρηση. Στις 22.00 θα δοθεί η σέντρα για το πολυαναμενόμενο ματς, το οποίο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα όπως προαναφέραμε από το COSMOTE SPORT 1HD και το COSMOTE SPORT 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση