GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπλακ άουτ" στο σπίτι σταρ του TikTok μετά τα έξαλλα πάρτι - Παραβίασε τα μέτρα για τον κορονοϊό

Σβήνουν τα φώτα στο σπίτι σταρ του TikTok οι Αρχές του Λος Άντζελες ως τιμωρία για τα έξαλλα πάρτι που διοργάνωσε παραβιάζοντας τους κανό...

Σβήνουν τα φώτα στο σπίτι σταρ του TikTok οι Αρχές του Λος Άντζελες ως τιμωρία για τα έξαλλα πάρτι που διοργάνωσε παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με τους New York Times. "Παρά τις αρκετές προειδοποιήσεις, αυτό το σπίτι έχει μετατραπεί σε κλαμπ στους λόφους, φιλοξενώντας μεγάλες συγκεντρώσεις πλήθους σε μια κατάφωρη παραβίαση των εντολών των εκπροσώπων της δημόσιας υγείας μας», δήλωσε ο δήμαρχος του Λος Άντζελες Έρικ Γκαρσέτι σε ανακοίνωσή του όπου πρόσθεσε: "Ο Δήμος τώρα έκοψε τις παροχές στο σπίτι για να σταματήσει αυτά τα πάρτι που θέτουν σε κίνδυνο την κοινότητά μας". Ο Γκαρσέτι προειδοποίησε νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι θα υπάρξει διακοπή νερού και ρεύματος σε σπίτια αφού αρκετές οργιώδεις συναντήσεις έγιναν viral στο διαδίκτυο.
Ο σταρ του TikTok Μπράις Χολ συγκατοικεί με τους "συναδέλφους" του Νόα Μπεκ και Μπλέικ Γκρέι. Διοργάνωσε το πρώτο πάρτι τρεις μέρες μετά την πρώτη προειδοποίηση του δημάρχου στις 8 Αυγούστου. Η αστυνομία έφθασε στην εγκατάσταση και θυροκόλλησε προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους ότι θα αντιμετωπίσουν ποινικές και αστικές κυρώσεις αν συνεχίσουν να διασκεδάζουν. Αλλά αυτό δεν τους περιόρισε,. Αντιθέτως, μία εβδομάδα μετά διοργάνωσαν το επόμενο πάρτι.
Χολ και Γκρέι, πριν γίνει γνωστό ότι τους κόπηκε το ρεύμα, απάντησαν στο δημαρχείο με ένα βίντεο όπου κουνάνε το κεφάλι τους υπό τον ρυθμό του "Electric Love" του BØRNS.
Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση