GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελάνια Τραμπ: Viral το "παγωμένο" βλέμμα στην Ιβάνκα Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ομιλία στον Λευκό Οίκο παρουσία 1.500 ανθρώπων που αψήφησαν τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχτηκε και...

Σε μία ομιλία στον Λευκό Οίκο παρουσία 1.500 ανθρώπων που αψήφησαν τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχτηκε και επίσημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία. Ωστόσο, αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Μελάνια Τραμπ και αυτήν τη φορά όχι λόγω εντυπωσιακής εμφάνισης αλλά λόγω "φονικού βλέμματος.

Ήταν η στιγμή που ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε στη σκηνή την κόρη του Ιβάνκα, η οποία πέρασε μπροστά από τη μητριά της και τον πατέρα της. Και εκεί που η Μελάνια χαμογελούσε, έριξε ένα φονικό βλέμμα στην Ιβάνκα και το χαμόγελο πάγωσε στο πρόσωπό της. Μάλιστα, η αλλαγή ύφους δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε από όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τους χρήστες του Διαδικτύου.

First Lady Melania Trump appeared to stop smiling as Ivanka, the US president's daughter, joined them on stage at the Republican convention.

More from #RNC2020: https://t.co/w2PwFC2VsR pic.twitter.com/1RrFCsb18Z

— SkyNews (@SkyNews) August 28, 2020

Showgirl!? #Ivanka #MelaniaTrump pic.twitter.com/FTbPhI5tae

— Pak Tam (@pakctam) August 28, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση