GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Viral το σκίτσο που δείχνει τον Ερντογάν να "πατά" σε δύο πισίνες - ΦΩΤΟ

Ο καθηγητής οικονομολόγος του John Hopkins Στιβ Χάνκε κάνει λόγο για επικίνδυνες τακτικές του Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο υπογραμμίζ...

Ο καθηγητής οικονομολόγος του John Hopkins Στιβ Χάνκε κάνει λόγο για επικίνδυνες τακτικές του Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο υπογραμμίζοντας τα λεγόμενά του μέσω ενός σκίτσου που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Στο σκίτσο αυτό απεικονίζεται ο Ερντογάν να διαβάζει την εφημερίδα του με τον τίτλο "Εξερεύνηση" δίπλα στην πισίνα βάζοντας το δεξί του πόδι στα δικά του νερά και να απλώνει το αριστερό στην πισίνα της Ελλάδας.
Στο σχόλιο της ανάρτησής του όπου αναδημοσιεύει το σκίτσο, ο Στιβ Χάνκε υπογραμμίζει: "Τα ελληνικά και τα τουρκικά πολεμικά πλοία συγκρούστηκαν στη Μεσόγειο την περασμένη εβδομάδα, ενώ συνεχίζονται οι προκλήσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή είναι ακόμη μια περίπτωση των επικίνδυνων και τρελών κινήσεων του Ερντογάν". Το σχόλιό του προκάλεσε αντιδράσεις από Τούρκους που κάτω από την ανάρτησή του έσπευσαν να υπερασπιστούν το κατά την άποψή τους δίκαιο του έθνους τους και να κατηγορήσουν τον καθηγητή και την Ελλάδα μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση