GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου

Στις 05/09/2020, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Α., 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ...

Στις 05/09/2020, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Α., 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου σήμερα, 05/09/2020, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου.
Ο Νίκος έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά. Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα.
Ο Νίκος έφυγε από το σπίτι σε ένταση. Παρακαλούμε για την παρατηρητικότητα όλων, ώστε να γυρίσει ο Νίκος ασφαλής στην οικογένειά του. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Σημειώνουμε πως ο Νίκος είχε εξαφανιστεί και πάλι στις 24 Αυγούστου, όπου και τελικά εντοπίστηκε να είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση