GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: «ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τα μαθήματα στις 14 Σεπτεμβρίου!»

Νίκος Αντωνιάδης   ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΔΙΑΡΚΗΣ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κ...

Νίκος Αντωνιάδης 

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ -
Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ- ΔΙΑΡΚΗΣ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:
ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ -
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
______________

Ήταν αναμενόμενη η προσπάθεια να με παρασύρουν στην παγίδα της παρότρυνσης για διαδηλώσεις. Η προσπάθεια αυτή οργανώθηκε από το σύστημα, αλλά όπως πάντα συμβαίνει, βρήκε πρόθυμους συμμάχους σε μικρή μερίδα αφελών ανθρώπων. Και κάποιων βρώμικων ανθρώπων.

Οι βρωμιές που έχω διαβάσει δεν περιγράφονται. Μαζί με το σύστημα και τους αφελείς βεβαίως, με πολεμάνε και όλοι αυτοί που επεδίωκαν να αποκτήσουν οφέλη, πολιτικά ή άλλα, ή την αυτοεπιβεβαίωση και την κοινωνική ή οικογενειακή αναγνώριση που τους λείπει δραματικά και βλέπουν με απελπισία να επικρατεί η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, η αλήθεια και η ουσία και αυτοί να χάνονται στον βούρκο της αβάσταχτης ελαφρότητητας του είναι τους.

Φυσικά, δεν καταλαβαίνουν ότι η συστηματική αυτή επίθεση, με συκοφαντίες, ασύστολα ψεύδη και χυδαίες ύβρεις, τίποτα άλλο δεν αποδεικνύει παρά το ότι αυτά που κάνω τα κάνω σωστά.

Σε κάθε περίπτωση θα δώσω εγώ νόημα στην ανούσια και θλιβερή ζωή τους και έναν σκοπό να έχουν από εδώ και στο εξής:

Να αντιμετωπίσουν εμένα, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες τους τα επόμενα χρόνια στα ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία και στις δικαστικές αίθουσες. Άλλα δύο σαμιαμίδια προστέθηκαν σήμερα στη λίστα. Δεν πρόκειται να σας απασχολήσω όμως άλλο με τις ακαθαρσίες τους. Με αυτές θα ασχοληθούν οι αρμόδιες αρχές.

Δεν ξέρω μόνο αν γνωρίζουν τι κάνουν με αυτές τις συκοφαντίες τους και τους σε βάρος μου χαρακτηρισμούς τους “ως επικίνδυνο για τους γονείς”, όταν αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους απευθύνουν σε έναν άνθρωπο που το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει κρίνει ότι κινδυνεύει η ζωή η δική του και της οικογένειάς του.

Δεν ξέρω δηλαδή αν έχουν συναίσθηση, μέσα στο διαταραγμένο μυαλό τους, για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί για εμένα και την ασφάλειά μου, και επομένως και για τη δική τους εμπλοκή σε δυσάρεστες ποινικές διαδικασίες σε βάρος τους, πέραν της τιμωρίας τους αυτής καθ' εαυτής για τη διαδικτυακή λάσπη τους εναντίον μου.

Σύντομα θα αποκτήσουν και τη συναίσθηση αυτή.

Ήταν αναμενόμενη η προσπάθεια αποδόμησης και ακύρωσης μίας σελίδας με τη δυναμική της δικής μου, μέσα από την οποία αμέτρητοι άνθρωποι ενημερώθηκαν για αυτά που έχουν σε βάρος τους ψηφιστεί και τους τα είχαν αποκρύψει.

Μία σελίδα μέσα από την οποία οι πολίτες ενημερώνονται σταθερά για όλα όσα ψηφίζονται και κυρίως για το πραγματικό περιεχόμενο αυτών που ψηφίζονται και τις νομικές συνέπειες της παραβίασής τους.

Μία σελίδα μέσα από την οποία ανακοινώνονται πολυμέτωπες νομικές δράσεις, άμεσα ή έμμεσα με το Ποινικό Δίκαιο συνδεόμενες.

Ένα δίκαιο δηλαδή ζωντανό, που λειτουργεί από την αμέσως επομένη στιγμή της κατάθεσης των ποινικών δικογράφων, συγκεντρώνονται στοιχεία μέσα από τις προκαταρκτικές εξετάσεις και γεμίζουν τα οπλοστάσιά μας.

Δεν είναι κινήσεις που περιμένουν τα αποτελέσματά τους όταν γίνουν οι δίκες μετά από μήνες ή χρόνια, όπως -ορθά ως προς τον χρόνο- λένε κάποιοι.

Γιατί μέχρι να φτάσουμε σε μία δίκη σημαίνει ότι έχει σχηματιστεί μία ογκώδης δικογραφία με καταθέσεις και έγγραφα στοιχεία. Η δικογραφία είναι ο πρώτος και ουσιαστικός στόχος. Η δίκη είναι ο τελευταίος.

Και για να μιλάμε για δίκη -ώστε ευχαριστώ τους επικριτές μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν αφού πιστεύουν ότι θα καταφέρω να οδηγήσω σε δίκη τις μηνύσεις μου- σημαίνει ότι μιλάμε για άσκηση ποινικής δίωξης.

Προφανώς οι επικριτές θεωρούν λίγο να ασκηθεί ποινική δίωξη και να παραπεμφθούν σε δίκη π.χ. ο Τσιόδρας, ο Σύψας ή ο Μπακογιάννης. Και αφού προηγουμένως έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία και καταθέσεις που θα αξιοποιήσω σε κάθε μία από τις παράλληλες δικογραφίες, που και σε αυτές θα συγκεντρώνονται στοιχεία -όπως στη μεγάλη δικογραφία για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία- και η πίεση στο σύστημα να γιγαντώνεται και η αλυσίδα που ενώνει όλους τους πρωταγωνιστές των εγκλημάτων σε βάρος των Ελλήνων να σπάει, κρίκος – κρίκος.

Και φυσικά, γνωρίζω τον νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Και τη ασυλία των βουλευτών γνωρίζω. Γιατί ορισμένοι το ρωτάνε πονηρά ή φαιδρά ειρωνικά, καθώς θεωρούν ότι εγώ δεν σπούδασα δικηγόρος αλλά γιατρός, έχοντας μπερδευτεί από τις αναρτήσεις μου στις οποίες ανακατεύω τα ιατρικά θέματα που μας καίνε.

Διοικητές νοσοκομείων ή διοικήσεις ιδιωτικών, διευθυντές μονάδων ειδικών λοιμώξεων, δήμαρχοι, λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι, τα Μ.Μ.Ε., τα Ελληνικά Hoaxes και η Facebook, τελευταία φορά που κοίταξα δεν έχουν ασυλία ούτε υπάγονται στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Τα εξώδικα στην κυβέρνηση και στους βουλευτές δεν είναι μηνύσεις για να μιλάμε για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ή την ασυλία των βουλευτών. Και όταν δημοσιεύω τις μηνύσεις κατά Τσιάρα ή Χρυσοχοΐδη, παράλληλα με τα φυσικά πρόσωπα που μηνύω (όπως τα κανάλια OPEN και ΣΚΑΪ), το κάνω για να τους εκθέσω και να αποδείξω την ενοχή τους δια της άρνησής τους να παραιτηθούν από την ασυλία τους για να αποδείξουν αυτά που κάνουν και λένε.

Είναι αυτή εδώ λοιπόν μία σελίδα νομική και όχι πολιτική που να ενδιαφέρεται να κρατήσει και να αυξήσει τον αριθμό των ακολούθων της, αντιμετωπίζοντας αυτούς όχι ως πολίτες που αγωνιούν για τους ίδιους και τα παιδιά τους, αλλά ως ψηφοφόρους.

Όλες οι ενέργειες και οι κατευθύνσεις που δίνονται κατατείνουν στην επίτευξη των στόχων χωρίς να εκτίθενται σε κινδύνους οι ακόλουθοί της και η νομική μάχη εν γένει. Αδιαφορώντας αν κάποιοι δυσαρεστούνται,ειλικρινά ή προσχηματικά.

Για μία ακόμη φορά απογοήτευσα το σύστημα, τους αφελείς ακούσιους συμμάχους του και τους αρρωστημένους συκοφάντες.

Ο δρόμος της εξόδου για τους αφελείς είναι ανοικτός.

Το σύστημα ξέρω ότι θα μείνει πιστός ακόλουθός μου. Δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ. Μαζί θα πάμε μέχρι το τέλος. Και στο τέλος αυτό, θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα κόψει το νήμα.

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι αντίθετος στις διαδηλώσεις. Εγώ εξήγησα ότι οι συγκεκριμένες διαδηλώσεις, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, απαγορεύτηκαν από την κυβέρνηση με την Κ.Υ.Α. η οποία απαγόρευσε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις, στις οποίες αυτονοήτως περιλαμβάνονται οι διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια, τοπικού ή μη χαρακτήρα και σε όλη την επικράτεια.

Και εξήγησα ποιες διοικητικές και ποινικές συνέπειες απειλούν αυτούς που θα αγνοήσουν ΚΥΑ και απαγορεύσεις.

Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του.

Η χορήγηση αδειών από τοπικά αστυνομικά τμήματα για μερικές δεκάδες ανθρώπους να συγκεντρωθούν σε πλατείες και άλλα μέρη σκορπισμένοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, δεν ήταν κάτι που ενοχλεί ή φοβίζει την κυβέρνηση.

Η μεγάλη συγκέντρωση των γονέων στο Σύνταγμα ήταν αυτή που ενοχλούσε την κυβέρνηση και αυτή ήταν που εμπόδισε, ώστε είχαμε την απόρριψη του Μπακογιάννη στο αίτημα των γονέων, με την απαίτηση να ανακαλέσουν το αίτημα και τη συνοδεία απειλών για αυτόφωρα.

Και για ξεκάρφωμα απαγόρευσαν τις δημόσιες εκδηλώσεις και των γκέι, παρά τα όσα ψευδώς περί του αντιθέτου διαδίδουν διάφοροι εγκάθετοι και ανεκδιήγητοι τύποι. Ακόμη και η κεντρική συγκέντρωσή τους απαγορεύτηκε και θα γίνει αποκλειστικά διαδικτυακά.

Και ενώ τα κίνητρα που μου αποδίδουν για τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση που επέδειξα, είναι σαθρά και φαιδρά, καθώς, όπως δεν θα κουραστώ να λέω, εγώ δεν είμαι πολιτικός για να κρατάω ευχαριστημένους τους πάντες για να βγω βουλευτής, τα κίνητρα αυτών που έριξαν τον προβολέα στις διαδηλώσεις είναι πράγματι ύποπτα.

Ακόμα και αν η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιείτο, το πλέον βέβαιον είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. θα την έθαβαν ή θα την δυσφημούσαν. Μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα γινόταν γνωστή η όποια συμμετοχή σ' αυτήν και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να θυμίσω την αντιμετώπιση που είχε η τεράστια διαδήλωση στους δρόμους του Βερολίνου, την οποία όλα τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης χαρακτήρισαν “σύναξη αντιεμβολιαστών, συνωμοσιολόγων και ακροδεξιών”. Φανταστείτε μάλιστα να είχα οργανώσει εγώ τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ή να ήμουν ας πούμε ένας από τους βασικούς ομιλητές. Τι ακροδεξιούς θα σας έλεγαν, τι ο “συνεργάτης της Χρυσής Αυγής πίσω από τη συγκέντρωση των ακροδεξιών και συνωμοσιολόγων γονέων”.

Η κυβέρνηση έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Απαγόρευσε τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Αλλά και αν πάει ο κόσμος εκεί ή στις άλλες συγκεντρώσεις σε άλλες πλατείες σε όλη τη χώρα, θα τις παρακολουθεί. Αν ο κόσμος είναι λίγος θα τις αφήσει. Και είτε θα τις θάψει είτε θα τις προβάλει με τα Μ.Μ.Ε. ως μικρές συγκεντρώσεις αντιεμβιλιαστών συνωμοσιολόγων. Αν σε κάποια συγκέντρωση εμφανιστιστεί πολύς κόσμος έχει και την επιλογή να τους διαλύσει όμορφα, ωραία και με τον νόμο. Αν πιστεύει ότι έχει να φοβάται κάτι από αυτό, που δεν το πιστεύω. Και έχοντας τα Μ.Μ.Ε. μαζί της να το χειριστούν όπως πρέπει.

Οι ίδιοι άνθρωποι όμως που ρίχνουν τον προβολέα στις διαδηλώσεις αποφεύγουν να πάρουν θέση για την αποχή των μαθητών από τα σχολεία ή προσπερνάνε το θέμα με κάποιους ανόητους αφορισμούς του τύπου “εκεί είναι διχασμένοι οι γονείς”, λες και στις διαδηλώσεις ετοιμάζονταν να κατέβουν μαζικά οι γονείς και θα είχαμε 1-2 εκατομμύρια ανθρώπους στο Σύνταγμα και εγώ και όχι ο Μπακογιάννης το μπλόκαρα.

Εγώ μετά από όλα αυτά κρατάω το ελπιδοφόρο μήνυμα το οποίο βγήκε μέσα από όλη αυτήν την προσπάθεια αποδόμησης της σελίδας αυτής, γιατί ουδέν κακόν αμιγές καλού:

Τις ώρες που δεχόμουν την επίθεση, ο αριθμός των ανθρώπων που με ακολουθούν αυξήθηκε κατά 3.000. Και αυτό λέει πολλά.
___________________

Είναι λοιπόν απολύτως ξεκάθαρη η θέση μου:
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

Είναι η μόνη σταθερή, ουσιαστική και αποτελεσματική αντίδραση των γονέων στην μασκοφορία στα σχολεία. Η μόνη που, παράλληλα με τις δικές μου ενέργειες, τόσο αυτές που δημοσιοποιώ όσο και αυτές που κάνω και θα δημοσιευτούν μαζί με τα αποτελέσματά τους, έχει ουσιαστική αξία και -κυρίως- διάρκεια.

Εδώ θα φανεί ποιοι γονείς πραγματικά αντιδράνε και δεν θα επιτρέψουν τη μασκοφορία στα σχολεία, και ποιοι είναι οι πραγματικοί επαναστάτες του πληκτρολογίου ή θα εξαντλήσουν την αντίδρασή τους συγκεντρωμένοι για 1-2 ώρες στην πλατεία της περιοχής τους.

Όλα τα άλλα είναι λόγια και πράξεις των αφελών και των πονηρών.
Του συστήματος με μάσκα.
Εγώ το παιδί μου δεν θα το στείλω στο σχολείο.
Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση