GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Αποκαλύψεις για το πάρτι σε νησί των Μαλδίβων με 150 μοντέλα - ΦΩΤΟ

Πιπεράτες αποκαλύψεις για τη ζωή και τα γούστα του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, περιλαμβάνονται στο βιβλίο με τίτλο “Blood a...

Πιπεράτες αποκαλύψεις για τη ζωή και τα γούστα του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, περιλαμβάνονται στο βιβλίο με τίτλο “Blood and Oil: Mohammed bin Salman’s Ruthless Quest for Global Power” («Πετρέλαιο και Αίμα: Το Αδίστακτο Κυνήγι Παγκόσμιας Εξουσίας του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν»), το οποίο έγραψαν δύο δημοσιογράφοι της Wall Street Journal, o Μπράντλεϊ Χόουπ και o Τζάστιν Σεκ.
Από το βιβλίο ξεχωρίζει η ιστορία για το ένα πάρτι στις Μαλδίβες με 150 μοντέλα από Βραζιλία και Ρωσία. Στο επίμαχο πάρτι με οικοδεσπότη τον 29χρονο Σαουδάραβα πρίγκιπα συμμετείχαν μερικές δεκάδες άνδρες από τη Μέση Ανατολή. Το πάρτι έγινε στο νησί Βελάα. Στο νησί έχουν κατασκευαστεί περίπου 50 ιδιωτικές βίλες αρκετές εκ των οποίων έχουν θέα στα γαλάζια νερά του Ινδικού Ωκεανού.
Το πάρτι του Σαουδάραβα πρίγκιπα κόστισε περίπου 50 εκατ. δολάρια. Μάλιστα στους περισσότερους από 300 εργαζομένους δόθηκε μπόνους 5.000 δολαρίων, εκτός από τα φιλοδωρήματα των εκλεκτών καλεσμένων, την ώρα που ο μηνιαίος μισθός είναι της τάξης των 1.000-1.200 δολάριων.
«Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν γνώριζε ότι οι νέοι στη Σαουδική Αραβία είχαν κουραστεί από την κατασπατάληση της βασιλικής οικογένειας και είχαν απογοητευθεί από τα ρεπορτάζ για τις πανάκριβες βίλες των πριγκίπων, τα ψώνια στο Harrods και τα υπερπολυτελή σπορ αυτοκίνητα στους δρόμους του Μέιφερ στο Λονδίνο», γράφουν οι δύο δημοσιογράφοι στο βιβλίο.

Τα μέτρα προστασίας
Ο Μπιν Σαλμάν ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μέτρα προστασίας. Μεταξύ άλλων ήταν και η εξέταση των μοντέλων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Σύμφωνα με το βιβλίο, ορισμένοι από τους υπηρέτες είχαν ως αποστολή να παραλαμβάνουν τα μοντέλα που έφταναν δια θαλάσσης και να τα μεταφέρουν σε ειδική ιατρική εγκατάσταση όπου υποβάλλονταν σε γυναικολογικές εξετάσεις. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εξετάσεων έφτασαν στο νησί ο Πρίγκιπας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του.
Σε ρόλο DJ o Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν
Για τη μουσική στο πάρτι, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας νοίκιασε τις υπηρεσίες καλλιτεχνών όπως ο Pitbull, o Psy του "Gangnam Style" και ο DJ AfroJack. Μάλιστα ένα βράδυ ο Μπιν Σαλμάν δεν δίστασε να αναλάβει εκείνος τον ρόλο του DJ.
Άδοξο τέλος για το πάρτι
Το πάρτι ωστόσο είχε άδοξο τέλος καθώς λίγες ημέρες μετά την έναρξή του, διέρρευσαν σε τοπικά ΜΜΕ πληροφορίες για την παρουσία του Μπιν Σαλμάν στο νησί και γρήγορα διαδόθηκαν σαν αστραπή. Ο MBS αναχώρησε αμέσως και τα μοντέλα λίγο αργότερα.

Με πληροφορίες από εφημερίδα ONTime

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση