GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι λέει ο 26χρονος που "το έσκασε" από τον Ευαγγελισμό - “Το κάνουν για να μας βάλουν όλους σε καραντίνα” - ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθησή του ότι δεν υπάρχει κορονοϊός εξέφρασε ο 26χρονος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός, το βράδυ του Σαββάτου και αποφάσισε να φύγ...

Την πεποίθησή του ότι δεν υπάρχει κορονοϊός εξέφρασε ο 26χρονος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός, το βράδυ του Σαββάτου και αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ταξί, με αποτέλεσμα να τον αναζητεί η αστυνομία.
“Τώρα τι μου λέτε εσείς, ότι υπάρχει κορονοϊός και τέτοια. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα. Το κάνουν μόνο και μόνο για να μας βάλουν όλους σε καραντίνα. Γιατί να με αναζητήσει η αστυνομία; Δεν μπορώ να σας καταλάβω, έκανα κάτι κακό;”, ανέφερε ο 26χρονος σε δηλώσεις του στο Mega και το LIVE NEWS.
Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, υποστήριξε πως “μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς ‘αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα’, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις ‘αυτός τώρα έχει ίωση;”.
Και προσθέτει: “Κοιμήθηκα στο air condition από κάτω, πόναγα που πόναγα, πήγα στο νοσοκομείο, μου κάναν εκεί κάτι εξετάσεις, μου λέει ‘είσαι καλά’, μου έκανε δυο ενέσεις παυσίπονες, σηκώθηκα και έφυγα. Προσπαθούν να κάνουν το θέμα βούκινο ώστε να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα. Μην πιστεύεις ότι έχω κορονοϊό και έχω τρία παιδιά στο σπίτι και κάθομαι”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 26χρονος έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Έμεινε, σχεδόν, ως τα μεσάνυχτα κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις. Η αναμονή φαίνεται ότι τον κούρασε και παρ’ ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν για το θετικό αποτέλεσμα και ότι πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία, εκείνος, αποφάσισε να φύγει.
“Δεν βλέπω, όμως, να την έχω την ίωση, δεν έχω ούτε συμπτώματα, ούτε βήχω, ούτε μου κόβεται η αναπνοή, ούτε έχω πυρετό. Πώς γίνεται; Να μην έχω τίποτα από αυτά και να είμαι φυγάς του κορονοϊού. Αυτό έγινε. Τι φυγάς;”, συμπληρώνει.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 26χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.
Δείτε τα όσα είπε στο Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση