GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! 400 διορισμοί στην Περιφέρεια Αττικής από την πίσω πόρτα...

Thanos Tzimeros    ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ  Είναι 1:10 μετά τα μεσάνυχτα, ακόμα συνεδριάζουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αυτή τη στιγμή, όλες οι παρα...

ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ 

Είναι 1:10 μετά τα μεσάνυχτα, ακόμα συνεδριάζουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αυτή τη στιγμή, όλες οι παρατάξεις ενθουσιάζονται με την πρόταση Πατούλη να μονιμοποιηθούν άλλοι 400 που "απασχολήθηκαν" στην Περιφέρεια με τα ολιγόμηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ το 2018. Όμως άπαξ και "τρούπωσαν", τους ανέλαβαν εργατολόγοι δικηγόροι και υποσχεσιολόγοι πολιτικάντηδες και άρχισαν τις παρατάσεις και τις προσφυγές στα δικαστήρια, τα οποία με αποφάσεις τους τούς κράτησαν στη "δουλειά" μέχρι τώρα.
 Στις 29 Σεπ. θα εκδικασθεί η υπόθεσή τους τελεσίδικα και κατά πάσα πιθανότητα θα μονιμοποιηθούν κι αυτοί από την πίσω πόρτα. Τώρα η Περιφέρεια εκδίδει ψήφισμα που αναγνωρίζει πως οι πρώτοι 26 από τους 400 καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες - το γνωστό μοτίβο - χωρίς να υπάρχει κάποια τέτοια διαπίστωση από τη διεύθυνση προσωπικού! 
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι πολιτικοί δηλαδή, που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε υπηρεσία της Περιφέρειας, αποφάσισαν ότι οι 400 καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, χωρίς κανένας τους να διευκρινίσει ποιες είναι αυτές! Οι πάντες, από τη Χ.Α μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψήφισαν υπέρ της έκδοσης αυτού του ψηφίσματος. Όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είπα το εξής:
Ψηφίζουμε ΥΠΕΡ... της αξιοκρατίας και της ισότητας των ευκαιριών για κάθε Έλληνα, άρα ψηφίζουμε μετά βδελυγμίας ΚΑΤΑ της προσπάθειας του πελατειακού μηχανισμού να μονιμοποιήσει κάποιους που τρούπωσαν από την πίσω πόρτα. Όλοι αυτοί, τα ρουσφέτια σας δηλαδή, δεν θα πληρώνονται με λεφτά που πέφτουν από τον ουρανό. Ο σκληρά δοκιμαζόμενος εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα θα φορολογηθεί κι άλλο για να τους πληρώσει. Η Νέα Αρχή για την Αττική που ευαγγελίζεται ο κος Πατούλης αποδεινύεται παλιά συνέχεια της ίδιας φάμπρικας διορισμών. Θα πρέπει να ντρέπεστε, ΟΛΟΙ.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω του πελατειακού κρατισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση