GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: 682 νέοι θάνατοι στη Βραζιλία

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ακόμη 682 θάνατοι ασθενών εξαιτίας τη...

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν ακόμη 682 θάνατοι ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και 30.168 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη γιγαντιαία λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων ανήλθε σε 126.203 νεκρούς, ενώ το σύνολο των μολύνσεων ανέρχεται σε 4,1 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.
Η Βραζιλία υφίσταται το δεύτερο βαρύτερο πλήγμα στον κόσμο από την πανδημία του κορονοϊού, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, σε απόλυτα μεγέθη – τόσο όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων, όσο και αυτόν των μολύνσεων. Ωστόσο η Ινδία, όπου έχουν καταγραφεί επίσης πάνω από 4 εκατομμύρια κρούσματα και όπου η εξάπλωση της πανδημίας έχει επιταχυνθεί σε ιλιγγιώδη επίπεδα, οδεύει να ξεπεράσει σύντομα τη Βραζιλία ως προς τον αριθμό των κλινικά επιβεβαιωμένων μολύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση