GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Big Brother: Γιατί οι Κύπριοι είναι έξαλλοι με την παραγωγή του ριάλιτι

"Πόρτα" έριξε η παραγωγή του Big Brother σε όλους τους Κύπριους υποψηφίους, που δήλωσαν συμμετοχή και η Μεγαλόνησος "...

"Πόρτα" έριξε η παραγωγή του Big Brother σε όλους τους Κύπριους υποψηφίους, που δήλωσαν συμμετοχή και η Μεγαλόνησος "βράζει", όπως γράφει η Espresso.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ιθύνοντες του reality προτίμησαν να βάλουν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" πρόσωπα που έχουν έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία, τη Ρουμανία και το Μπαγκλαντές, αφήνοντας εντελώς στην απέξω τους Κυπρίους, οι οποίοι έχουν παράδοση συμμετοχής στα ελληνικά reality.

Μάλιστα, το κοινό από τη Μεγαλόνησο έχει αποδείξει πολλάκις ότι ψηφίζει πολύ πιο φανατικά σε σχέση με το ελληνικό ή άλλων εθνικοτήτων που ζουν στη χώρα μας. Κι όμως στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρχει ένας Κύπριος στην αμφιλεγόμενη εκπομπή. Σύμφωνα με την Espresso, οι Κύπριοι φαν είναι έξαλλοι με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή που πρότζεκτ κάνοντας λόγο για προκλητική συμπεριφορά απέναντί τους. "Βόμβα, κανένας Κύπριος παίκτης στην πρεμιέρα του Big Brother'" είναι χαρακτηριστικός τίτλος από τους πολλούς που κυκλοφορούν τις τελευταίες δύο ημέρες στις lifestyle ιστοσελίδες της Κύπρου. Αρκετοί είναι μάλιστα και οι χρήστες στο twitter στην Κύπρο που ξέσπασαν με οργισμένα tweet εναντίον του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, καλώντας σε μποϊκοτάζ του ριάλιτι που προβάλλεται και στη Μεγαλόνησο μέσα από τη συχνότητα του Sigma TV.

Από τα social media της Κύπρου δεν λείπουν και κάποια εθνικιστικά σχόλια, που επιχειρούν να συνδέσουν το γεγονός της μη επιλογής παικτών του "Big Brother" από την Κύπρο με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με την εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί σε άλλα πρότζεκτ του σταθμού καθώς το Big Brother ανήκει ως γνωστόν στην ολλανδική εταιρεία παραγωγής Endemol.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση