GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για το ανθρωποειδές (Αντώνη Αλεξανδρίδη) του “Big Brother”...

Γιάννης Παπουτσάνης   Τι να πρωτοθαυμάσεις; Τα αντανακλαστικά του ΕΣΡ; Ή την περιβόητη ανεξαρτησία του, όπως την βεβαιώνει η παρέμβαση ...


Γιάννης Παπουτσάνης 
Τι να πρωτοθαυμάσεις; Τα αντανακλαστικά του ΕΣΡ; Ή την περιβόητη ανεξαρτησία του, όπως την βεβαιώνει η παρέμβαση στο Tuitter του κυβερνητικού εκπροσώπου;
Κι επειδή ούτε η κοιμώμενη (ή κρυπτόμενη;) "ανεξάρτητη Αρχή" ούτε ο αναφουφουλιασμένος κυβερνητικός βραχίονας πείθουν, η τελευταία ελπίδα ότι τούτο δω είναι κράτος κι όχι καραγκιόζ μπερντές βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Lauren O'Sullivanb 
Το παλικάρι από την Κρήτη από εδώ είπε
Τους γκει δεν τους γουστάρω,εγω τις χοντρές δε τις υπολογίζω ως γυναικες και εγω πρεπει να αδειάσω καθε μερα το πακετο μου, αν δε θελει η γυναίκα δε με νοιαζει απλα ερχεται ο βιασμός.
Τι σας κάνει εντύπωση;
Ότι η Κρήτη δεν δίνει δικαιώματα;
Όχι αγάπες μου.
Στην Κρήτη κάθε μέρα ακούς για κακοποίηση ζώων.
Όλοι έχουν όπλα(στα χωρια κυρίως)
Είναι μαγκιά να είσαι κρητικος
Κάθε μέρα σκοτώνονται στους δρόμους της Κρήτης.
Όχι όντως το νησι δεν έχει δώσει δικαιώματα και πέσαμε από τα συννεφα.
Οι Κρητικοί που ξέρω δεν είναι έτσι αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί η μπαλα.

Γωγώ Τέτου
Eύγε!
Μακάρι το παράδειγμά της να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες που έχουν αναλάβει τη χορηγία....
«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης».

Γιώργος Πήττας 
"Δηλώσεις" που έκανε- σύμφωνα με όσα διαβάζω- το ανθρωποειδές Αντώνης Αλεξανδρίδης ως παίκτης του “Big Brother” του ΣΚΑΙ:
«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό»
«Δεν γουστάρω να μου τρίβονται γκει, χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες, αν δεν σου κάτσει γυναίκα βιασέ την, οι γκόμενες θελουν καβλί για να στρώσουν».
Του αξίζει ξύλο μέχρι να λιώσει. Κι όταν σηκωθεί, ξανά. Και μετά, ξανά. Και αυτό, είναι προτροπή σε άσκηση βίας. (Πέρα από τα αυτονόητα, δηλαδή πως ο ΣΚΑΙ πρέπει να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το "παιχνίδι", πως πρέπει το ΕΣΡ να παρέμβει, πως θα έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει εισαγγελέας και να έχουν μαζέψει το σκουπίδι).

Faidon Vasileiadis
Αν ως αύριο δεν έχει παρέμβει στο σκουπιδοbigbrother ο εισαγγελέας και το ΕΣΡ, τότε η δημοκρατία μας και η χώρα βρίσκονται σε ΠΛΗΡΗ σηπτική διάλυση.
«O Αντώνης Αλεξανδρίδης, παίκτης του ακουπιδοπαίχνιδου σε παρέα τριών ανδρών, αναφέρεται με απόλυτα απαξιωτικό για τις γυναίκες τρόπο και φτάνει στο σημείο να μιλάει ακόμη και για βιασμό, ως κάτι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό.
"Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό" ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.»
Δείτε τον αλητήριο κι όταν τον δείτε στο δρόμο φτυστέ τον ελεύθερα!


Dimitris Tsirkas
Σε ριάλιτι τύπου big brother η παραγωγή είναι αυτή που αποφασίζει τι θα μεταδοθεί και τι όχι. Από τις ατελείωτες ώρες συζητήσεων μεταξύ των παικτών, διαλέγει εκείνα τα στιγμιότυπα που θα σκανδαλίσουν, ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αδιαμφισβήτητα κάφρος, όμως τα ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλιά του που αναπαράγουν την κουλτούρα του βιασμού έφτασαν στο πανελλήνιο επειδή το επέλεξε ο ΣΚΑΙ. Εντελώς κυνικά γιατί υπολόγισε ότι με τον θόρυβο που θα προκαλέσουν θα αυξηθεί η δημοτικότητα του τηλεσκουπιδιού που προβάλλει.
Δίχως την παραμικρή ηθική αναστολή, ο ΣΚΑΙ προκαλεί αγανάκτηση και την εκμεταλλεύεται για να ανεβάσει την αξία του τοξικού προϊόντος του στο χρηματιστήριο της τηλεθέασης. Η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος και το συγκεκριμένο κανάλι τον έχει πιάσει εδώ και πολύ καιρό.

Vicky Diamanti
Το γνωστό ριάλιτι αποδεικνύεται το απόλυτο τηλεοπτικό σκουπίδι!!! Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε δώσει δείγματα εξαρχής όταν είχε μιλήσει προσβλητικά για τους ομοφυλόφιλους, τώρα προάγει την κουλτούρα του βιασμού... Τι συμβαίνει; Δεν έκαναν έλεγχο προσωπικότητας στον παίκτη πριν τον βάλουν στο ριάλιτι; Δεν ελέγχεται πως θα εκφράζονται δημόσια, γιατί δεν πρόκειται για ελευθερία της έκφρασης όταν λες ότι αν μια γυναίκα δεν δέχεται αυτά που θελεις, τότε τη βιάζεις. Το θετικό είναι ότι έγινε άμεση κινητοποίηση. Φυσικά έχει σοβαρή ευθύνη και το κανάλι.

@JeronymoBoss
Τι θα έπρεπε να γινει: Παρέμβαση του ΕΣΡ, τέλος το big brother.
ΤΙ θα γινει:
Αναλαμβάνει ο Μικρούτσικος στο live. Τηλεθέαση στα ύψη.
Τρίψιμο χεριών Αλαφούζου.

Κατερίνα Πάντα
Το κανάλι που βιάζει τη λογική σου επί χρόνια, δεν έχει θέμα να αδειάσει τον βόθρο του στο σαλόνι σου σε prime time και με χορηγούς προβάλλοντας πάσης φύσεως αρρωστάκια με προτροπή και σε σωματικό βιασμό.
Εσείς οι ανόητοι που παίρνετε μάτι τέτοιο σκουπιδαριό & γίνεστε συνεργοί, πότε επιτέλους θα πειστείτε να το μπλοκάρετε στους δέκτες σας για να μη ξαναπέσετε αύριο από τα σύννεφα?
Ουτε εισαγγελείς πονάνε, ούτε αρχές.
Μόνο το παραδειγματικό μποικοτάζ στη καφρίλα.

Kostas Pattakos 
Είμαι πολύ θυμωμένος.
Διαβάζω απόψε στο διαδίκτυο για το άθλιο τηλε-σκουπιδι, big brother που παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ. Και την απραξία του ΕΣΡ...!
Κι όμως το 2000 έως το 2002 στην τότε προβολή του big brother κι άλλων άθλιων τηλε-σκουπιδιων υπήρξε άμεση παρέμβαση του τότε ΕΣΡ (όπου είχα την τιμή να είμαι μέλος). Και στην Προεδρία του Βασίλη Λαμπρίδη και του Σπύρου Φλογαιτη υπήρξαν αποφάσεις με σκληρές κυρώσεις στα κανάλια μέχρι διακοπής της προβολής τους. Το ΕΣΡ μπορεί να ανατρέξει στις τότε αποφάσεις και να παρέμβει άμεσα όπως το Σύνταγμα και ο νόμος ορίζει. Αλλα βλέπετε, τότε ήταν κυβέρνηση το κακό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα είναι κυβέρνηση η εκσυγχρονιστική (;) Ν.Δ...

Ιωάννα Ξέρα
Με το Big Brother GR η Ελλάδα εχει πιάσει πάτο ηθικά.
Ενας πόλεμος είναι Απαραίτητος μήπως για Σωφρονισμό και Μετάνοια όλων μας;


Αρετή Αθανασίου 
Αυτό το σκουπίδι, αυτός ο "νταής", αυτός ο εν δυνάμει βιαστής (που δεν ξέρουμε πόσες γυναίκες μπορεί να έχει ήδη βιάσει) αυτός ο μισογύνης φασίστας που κουβαλάει και ένα στιλέτο πάνω του, αυτό το κτήνος με το ανθρώπινο πρόσωπο που ντροπιάζει την Κρήτη, έπρεπε ήδη να έχει φύγει απ΄τον Big Brοther με κλωτσιές και με χειροπέδες. Σε μια χώρα που θα λειτουργούσαν οι νόμοι, σε μια χώρα που δεν θα κοιμόντουσαν οι εισαγγελείς, σε μια χώρα που τα ΜΜΕ δεν θα πρόσφεραν κυβερνητικές υπηρεσίες με το αζημίωτο, αυτό θα είχε ήδη συμβεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου και η εκπομπή θα είχε κατεβεί.
Ζούμε όμως στο Ελλαδιστάν. Οπου όλα πωλούνται και όλα εξαγοράζονται. Ζούμε στη χώρα που πρέπει να εξεγερθεί το διαδίκτυο και να ξυπνήσουν όλες οι ελεύθερες συνειδήσεις για να ξυπνήσει και το ΕΣΡ- και αν ξυπνήσει. Στη χώρα που τα αυτονόητα έπαψαν να είναι αυτονόητα. Ντρέπομαι και οργίζομαι.

Kyriakos Melas
Το ΕΡΣ κοιμάται ύπνο βαθύ για τις αθλιότητες όσων διαδραματίζονται και λέγονται στο big btother του ΣΚΑΙ .
Οι εισαγγελείς;

Lauren O'Sullivanb
Μπράβο στην Doctor Plant και Candia
Και άλλες αποχώρησεις χορηγών

1 σχόλιο

  1. Λαθος για το "ανθρωποειδες"Το καναλι τον επελεξε και ισως "επεβαλε"αυτη τη συμπεριφορα σε ολους εκει μεσα,για το χρημα,πονταροντας στην αδρανεια μας.Θυμαστε παλια μιαν εκπομπη που κανιβαλιζε σε ανθρωπους μειωμενης αντιληψης;Ευτυχως τωρα αντιδρασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση