GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Υπάρχει κανείς που επένδυσε στο BitcionBank;"

Από το  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Έχει κατακλειστεί το διαδίκτυο από καταχωρήσεις προσκλήσεων να επενδύσεις 250 € και να έχει παραγωγή κερδών εβδομαδιαίω...



Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 

Έχει κατακλειστεί το διαδίκτυο από καταχωρήσεις προσκλήσεων να επενδύσεις 250 € και να έχει παραγωγή κερδών εβδομαδιαίως και μπορείς να γίνεις ο επόμενος εκατομμυριούχος.
https://superbtcoffers.com/knab/index.php?brm_hash=36c1476b7

Το ΙΝΚΑ αναζητούμε έναν Έλληνα να μας διαφωτίσει αν η υπόσχεση αυτή έχει πραγματική βάση και ποιες εγγυήσεις υπάρχουν σε αυτή την επένδυση.
Επιθυμούμε να γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται για τράτα, όχι θαλάσσης που μαζεύει τα πάντα στο πέρασμά της, αλλά αντίστοιχη τράτα - μεγάλη αναρροφητική σκούπα δηλαδή, που μαζεύει τα μικρά χρηματικά αποθέματα των ανθρώπων, στην μεγάλη δική της αποθήκη.
Παρακαλούμε εφ όσον υπάρχει διάθεση από κάποιον αναγνώστη του παρόντος Δελτίου Τύπου και θα μπορεί να ανταποκριθεί να μας ενημερώσει για τα ερωτήματα αυτά, να επικοινωνήσει είτε με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου μας inkakritis@yahoo.com είτε με επιστολή του στην διεύθυνσή μας Διστόμου 45 Πειραιάς 185 33.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση