GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ναζί δεν είναι αθώοι, αυτοί που εμφανίζονται ως μπροστάρηδες της Αντιφασιστικής πάλης είναι;

Γράφει ο Χριστόφορος Τριαντάφυλλος Ναι οι Ναζί δεν είναι αθώοι, αυτοί που εμφανίζονται ως...

Γράφει ο Χριστόφορος Τριαντάφυλλος

Ναι οι Ναζί δεν είναι αθώοι, αυτοί που εμφανίζονται ως...

μπροστάρηδες της Αντιφασιστικής πάλης είναι;

2 Νοεμβρίου 2016- Δίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, που είχε δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι τη νύχτα της 12ης Σεπτεμβρίου 2013 στο Πέραμα,  δίνει για δεύτερη μέρα κατάθεση για την επίθεση του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής σε 20 μέλη του ΚΚΕ που έκαναν αφισοκόλληση ενόψει του Φεστιβάλ της ΚΝΕ.
Ο Πουλικόγιαννης εκείνη την ημέρα καταθέτει πολύ σοβαρά ντοκουμέντα, όπως το ποιοι ήταν αυτοί που είχαν όφελος από την δράση της Χρυσής Αυγής στην ζώνη του Περάματος.

Συγκεκριμένα περιγράφει:
«Έχω μια πηγή που μου ζήτησε να μην αποκαλύψω το όνομά του γιατί κινδυνεύει η ζωή του. Μου είπε ότι σε ένα μαγαζί στη Συγγρού βρέθηκαν πέντε από αυτούς τους εργολάβους (Α. Αθανασόπουλος, Α. Πυρίνης, Π. Δελής, Δ. Μεταξάς και Β. Βουδούρης) με το Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη και το Λαγό. Ανέθεσαν στη Χρυσή Αυγή να εξαφανιστούμε από το λιμάνι με κάθε τρόπο. Τους έδωσαν και ρευστό 300-400.000 ευρώ. Η περιοχή δεν είναι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος, τα χρήματα που κινούνται είναι της τάξης των δις, αποτελούν μεγάλο ποσοστό του ελληνικού ΑΕΠ και περνάει από εκεί μεγάλο μέρος του παγκόσμιου στόλου.

Τώρα υπάρχει η κοινοπραξία Τρίτωνας, η οποία μιλάει ανοιχτά με την Cosco, να πάρει η Cosco τη Ζώνη. Ο Πολυχρονόπουλος, πρόεδρος του πάρκου του Σχιστού που παίρνει και δουλειές στη Ζώνη και είναι από αυτούς που θέλουν να φύγουμε, μου έχει πει ‘πρόσεχε, σε τέτοιες περιόδους οι επικεφαλής κινδυνεύουν’. Ο Κυριτσόπουλος, πρόεδρος του εργοδοτικού σωματείου, σήμερα το πρωί μου είπε ‘κάτσε να τελειώσει η δίκη και θα τα πούμε’”.»

Όλη η κατάθεση: εδώ

Εκείνη την ημέρα και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ομάδες Αντιφασιστών και της Χρυσής Αυγής επέλεξαν να παραμερήσουν τις διαδικασίες τις δίκης και να ξεκινήσουν τις συγκρούσεις μεταξύ τους για να τραβήξουν τα βλέμματα αλλού.
Ως αποτέλεσμα ήταν τα ΜΜΕ να αφήσουν τις διαδικασίες τις δίκης και όσα είχε καταγγείλει ο Πουλικόγιαννης και να ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με τα επεισόδια που έγιναν στα Προσφυγικά..

10 Απριλίου 2016

Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (με μπροστάρη το ΚΕΕΡΦΑ) και την ΟΡΜΑ συγκρούονται με τους Χρυσαυγίτες στο λιμάνι του Πειραιά.

Αυτή η σύγκρουση με βιτρίνα τον Αντιφασισμό και τον πατριωτισμό, δεν ήταν τίποτα άλλο από ακόμα μία οργανωμένη παρακρατική φιέστα που έστησαν τα κέντρα εξουσία με σκοπό να αποπροσανατολίσουν από το ξεπούλημα του ΟΛΠ Πειραιά που έκανε το ΣΥΡΙΖΑ στους Κινέζους.

Παρακρατική προβοκάτσια που στήθηκε και διεκπαιρεώθηκε από το παρακράτος που δρα από τα Αριστερά και τα Δεξιά και εδώ και δέκα χρόνια έχει παγιδεύσει όλον τον ελληνικό λαό στην καλά στημένη παγίδα του.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα επισκεπτόταν την χώρα μας ο Κινέζος πρόεδρος της COSCO, ο οποίος έπαιρνε στα χέρια του το 67% του Πειραιά. Εκείνη την ημέρα δηλαδή, αντί να οργανωθούν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσία μας, η παρακρατική ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η παρακρατική Χρυσή Αυγή, ανέλαβαν καθήκοντα και έστρωσαν το χαλί για το ξεπούλημα του Λιμανιού του Πειραιά.

Όλα τα υπόλοιπα συμπεράσματα, δικά σας

Ακολουθεί ιστορικό με το ξεπούλημα του ΟΛΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση