GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Η δεξιά δεν αλλάζει - Δεν είστε φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Για «πλασματικό θυμό» του πρωθυπουργού, έκανε λόγο ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας στις επικρίσεις του κ. Μητσοτάκη...

Για «πλασματικό θυμό» του πρωθυπουργού, έκανε λόγο ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας στις επικρίσεις του κ. Μητσοτάκη για την χρήση του όρου «Χρεοδουλοπαροικία». Ο κ. Βαρουφάκης αφού επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ως υπεύθυνους, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, για την χρεοκοπία της χώρας, τόνισε ότι δεν ζήτησε ποτέ την άδειά τους για να μιλήσει και να παρουσιάσει τις θέσεις του. Πρόσθεσε ότι το ΜέΡΑ 25 μπήκε στη βουλή, έχοντας ως κεντρικό του σύνθημα τον όρο αυτόν, ενώ υποστήριξε ότι πατριώτης είναι αυτός που είπε το πρόβλημα και ήθελε να το λύσει και δεν υποστήριξε δουλικά την Τρόικα.
Ουσιαστικά όμως, υπογράμμισε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, ο πρωθυπουργός δεν μου επιτέθηκε επειδή θίχθηκε που είπα την αλήθεια, αλλά επειδή τον κάλεσα να δεσμευθεί ότι δεν θα μειώσει μισθούς και συντάξεις . Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε επίσημα στοιχεία για την μείωση του ΑΕΠ την περίοδο των μνημονίων για να υπογραμμίσει ότι κατά την θητεία του κατάφερε να μην επιβάλλει κανέναν φόρο, να μην μειώσει συντάξεις και να παραδώσει βελτιωμένο το ΑΕΠ.
Τέλος ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι τελικά «η δεξιά δεν αλλάζει» και κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν είναι φιλελεύθερος, όπως τον είχε αποκαλέσει στην πρωτολογία του αλλά αυταρχικός που συμπορεύεται με την ακροδεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση