GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικός Μπαχτσελί: Το διεθνές δίκαιο μας δίνει το δικαίωμα επέμβασης ενάντια σε εχθρούς

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υποστηρίζοντας ότι το διεθνές δίκαιο δ...

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υποστηρίζοντας ότι το διεθνές δίκαιο δίνει το δικαίωμα επέμβασης ενός κράτους σε άλλο αν απειλούνται τα συμφέροντά του, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, Μαρία Ζαχαράκη.

«Υπάρχει μία τεράστια αντίσταση στις επιθετικές φιλοδοξίες της Ελλάδας, της Γαλλίας και ορισμένων περιφερειακών χωρών στην Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Η Τουρκία είναι υπέρ των δικαιωμάτων και του δικαίου και ενάντια στην τυραννία, την τρομοκρατία και την κατοχή. Η επικίνδυνη ένταση και η υψηλή δόση απειλών και πόλωσης στην εξωτερική πολιτική αφήνουν ανοιχτή κάθε είδους πιθανότητα. Τόσο το διεθνές δίκαιο όσο και τα συμφέροντά μας ως κυρίαρχο κράτος επιτάσσουν ό,τι είναι δικαίωμά μας να επεμβαίνουμε χωρίς δισταγμό ενάντια σε εχθρούς και προδότες», δήλωσε ο ηγέτης των εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση