GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "δεσποινίς Παπασταύρου" με μάσκα - Αποστάσεις και μέτρα στη χιουμοριστική ανάρτηση

Αποστάσεις και μέτρα στα σχολεία είναι το μήνυμα μέσω της χιουμοριστικής ανάρτησης που έγινε στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο in...

Αποστάσεις και μέτρα στα σχολεία είναι το μήνυμα μέσω της χιουμοριστικής ανάρτησης που έγινε στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο instagram στη μνήμη της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο γιος της Γιάννης. Το στιγμιότυπο είναι από την ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο", αλλά δέχθηκε επιρροές από την σύγχρονη καθημερινότητα. Έτσι η δεσποινίς Παπασταύρου έβαλε τη μάσκα της για να πάει στο σχολείο και ακούει τις οδηγίες από τον κύριο Φλωρά για τα μέτρα κατά του κορονοϊού και τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται.
"Τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία να φοράμε μάσκες και να κρατάμε αποστάσεις. Έγινα σαφής δεσποινίς Παπασταύρου; “Εεεεε μάααλιστα κύριε Φλωρά ότι πείτε !!!" γράφει η λεζάντα.

1 σχόλιο

  1. Εδω γινονται τα μικρα παιδια πειραματοζωα[Δικοπο μαχαιρι οι μασκες,ειπε ο Τσιοδρας,οι γνωμες διιστανται,ο καθε πικραμενος λεει το πονο του],και εχουμε και νιαου νιαου βρε μυξουλα.Α καλααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση