GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ για τον Ερντογάν! ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ του Αυτιά...

από την Φωτεινή Μπήτρου (ΤΕΦΑΑ Αθηνών-RYT500) Elena Milioti   Ο Αυτιας σήμερα απείλησε τον Ερντογαν ότι «ή θα γίνει άνθρωπος και θα μι...

από την Φωτεινή Μπήτρου (ΤΕΦΑΑ Αθηνών-RYT500)
Elena Milioti 
Ο Αυτιας σήμερα απείλησε τον Ερντογαν ότι «ή θα γίνει άνθρωπος και θα μιλάει όμορφα ή θα απομείνει μόνος του.»
Ρε Γιώργο, ρε Γιώργο, ας οψεται η γυναικα σου που σε συγκρατησε τοτε και δεν πηγες να του αστραψεις τη χαστουκα να ξεμπερδευαμε!

*Δεκεμβριος 2017 Γιώργος Αυτιας: «Έτοιμος ήμουν να πάω στο προεδρικό μέγαρο, αλλά με συγκράτησε η γυναίκα μου. Θα έτρωγε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι ο Ερντογάν που θα με θυμόταν μέχρι τα βαθιά γεράματα του. Ύστερα θα του έλεγα: Ποιος είσαι ρε που έρχεσαι και μας αναστατώνεις; Αει πήγαινε στο καλό καλέ μου άνθρωπε, έχουμε τα βάσανα μας έχουμε και εσένα… Με αντρική βαριά φωνή θα του τα έλεγα, να νιώσει το φόβο μου»

2 σχόλια

  1. Ε,κοπελια,δε ντρεπεσαι,το Γιωργο τον καλοθελητη,το λογιστη των συνταξιουχων,το αποκουμπι της γριας,το εθιμο του τοπου;Αλλα δε φταιει κανενας.Ο Τσιπρας φταιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε μωρή κατσαρίδα γλοιώδη κι αποκρουστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση