GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασίλης Κικίλιας: Τραγικό συμβάν η επίθεση στη νοσηλεύτρια, χαιρόμαστε πολύ που είναι καλά

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στη νοσηλεύτρια που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», μετά τον  τραυματισμό της, ο υπο...

Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε στη νοσηλεύτρια που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», μετά τον  τραυματισμό της, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος την επισκέφθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Παράλληλα, ο υπουργός επισκέφθηκε και τη Μονάδα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.
Ακολούθως, δήλωσε πως «πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν, για το οποίο λυπούμαστε βαθύτατα. Ήρθα σήμερα να επισκεφθώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την Εύη, την οποία στηρίζουμε όλοι: το υπουργείο Υγείας, οι γιατροί μας, οι συνάδελφοι -ο άντρας της είναι αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο- οι νοσηλευτές, αλλά και όλοι οι ασθενείς» και πρόσθεσε: «Σας έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι, όχι μόνο λόγω της Covid, οι γιατροί μας, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό είναι ήρωες. Το υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται και θα ανακοινώσει σύντομα αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το τραγικό συμβάν και ό,τι άπτεται της ασφάλειάς τους».
Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας είπε: «Είναι πολύ καλά, χαιρόμαστε πολύ που είναι καλά. Ελπίζω να βγει από τη ΜΕΘ, να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και να πάει να δει τα δύο παιδάκια της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση