GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οικογενειακή επανασύνδεση έπειτα από πέντε μήνες

Πέντε μήνες μετά το ιστορικό διάγγελμά της προς τους Βρετανούς πολίτες για τον κορονοϊό, όπου υπογράμμισε με βεβαιότητα "θα συναντηθ...

Πέντε μήνες μετά το ιστορικό διάγγελμά της προς τους Βρετανούς πολίτες για τον κορονοϊό, όπου υπογράμμισε με βεβαιότητα "θα συναντηθούμε ξανά", η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε στο Κάστρο στο Μπαλμόραλ τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που στην περίοδο του κορονοϊού η βασίλισσα συνάντησε τα πέντε μέλη της οικογένειας των Κέμπριτζ. Η πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο μετά το lockdown που ξεκίνησε τον Μάρτιο, σύμφωνα με τη Sun.
Λέγεται ότι όπως κάθε χρόνο, η Κέιτ με τον Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά επισκέφθηκαν στη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Μπαλμόραλ, όπου ζει το ηλικιωμένο ζευγάρι από τον Αύγουστο προκειμένου να βρίσκεται σε ασφαλές από τον κορονοϊό περιβάλλον.
Η βρετανική εφημερίδα Sun, επικαλούμενη πηγές, ανέφερε ότι η βασίλισσα πέρασε χρόνο με τα δισέγγονά της στην έκταση της βασιλικής κατοικίας ενώ παρόντες στο Κάστρο ήταν και ο πρίγκιπας Έντουαρντ, η Σόφι του Ουέσεξ και η πριγκίπισσα Άννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση