GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν...

Ο πρόεδρος της Τουρκίας φαίνεται πως διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Aπό το 2014, λίγο πριν από τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Μαρτίου, τον ...

Ο πρόεδρος της Τουρκίας φαίνεται πως διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Aπό το 2014, λίγο πριν από τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Μαρτίου, τον γύρο των κοινωνικών δικτύων έκαναν ισχυρισμοί περί ερωτικού σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο Τούρκος πρόεδρος είχε κρυφή ερωμένη την παρουσιάστρια και ηθοποιό, Ντεφνέ Σαμιελί. Οπως σημείωνε δημοσίευμα του odatv4, πριν από έξι χρόνια, λογαριασμοί των social media, που φέρεται να συνδέονταν με το κίνημα του Γκιουλέν, αποκάλυπταν την παράνομη σχέση και μιλούσαν για σύναψη muta nikahı. Δηλαδή, μιας συμφωνίας γάμου με προκαθορισμένο χρόνο και ανταλλάγματα. Μάλιστα, λέγεται ότι είχαν διαρρεύσει ροζ βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο και την μελαχρινή καλλονή. Δημοσιεύματα του κίτρινου Τύπου, έγραφαν ότι εκείνος που αποκάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του Ερντογάν, ήταν ο σύζυγος της Σαμιελί, Ερέν Ταλού.

Η παράνομη σχέση της γυναίκας του φέρεται να ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, το 2011, μετά από 16 χρόνια γάμου. Μετά την αποκάλυψη, όπως ανέφεραν τότε σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα, ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να έγινε έξαλλος και να παίρνει «εκδίκηση», καταστρέφοντας την εταιρεία του Ταλού, η οποία οδηγήθηκε σε πτώχευση.

Ο Ερντογάν, μετά την αποκάλυψη του ροζ βίντεο, εκτός εαυτού, απείλησε να κλείσει τα social media. Τότε, είχε προχωρήσει στο κλείσιμο του Twitter. Από την πλευρά της, η φερόμενη ως ερωμένη του Ερντογάν είχε διαψεύσει τις φήμες στο CNN Turk και είχε προαναγγείλει μηνύσεις κατά εκείνων που τις διέδωσαν.
Οι φήμες, τότε, είχαν οργιάσει τόσο πολύ που μιλούσαν ακόμα και για τον κρυφό γάμο της Ντεφνέ με τον Τούρκο ηγέτη. Ο Ερντογάν, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτές οι φήμες να φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του, με την οποία είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πολύ περισσότερο δεν ήθελε να αμαυρώσει την εικόνα του οικογενειάρχη και πιστού συζύγου που είχε αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει για τους πιστούς οπαδούς του.

Η Σαμιελί, πάντως, είχε δώσει το παρών σε προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του και λέγεται ότι διατηρεί φιλική σχέση και με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ. Μετά το διαζύγιό της, η μελαχρινή παρουσιάστρια συνήψε δεσμό με τον Εμρέ Ακίν, πρώην γαμπρό του πολιτικού Χουσαμετίν Οζκάν.

Ενα χρόνο μετά τις φήμες, το 2015, μιλώντας στον Izzet Capa της Hürrriyet, η Σαμιελί δήλωσε ότι θυσιάστηκε σε έναν βρώμικο πόλεμο μεταξύ δύο άκρων, αναφερόμενη στην κυβέρνηση και το κίνημα του Γκιουλέν. «Εκανα μια δήλωση για τις συκοφαντίες που προσβάλλουν εμένα και την οικογένειά μου και είπα ότι θα ξεκινήσω τη νομική διαδικασία για να μην δώσω λαβή στα χέρια εκείνων που έκαναν αυτό το αηδιαστικό κουτσομπολιό», είχε πει, διαψεύδοντας εκ νέου τα όσα δημοσιεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση