GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαστε στο πλευρό της Αρμενίας...»

Από τον Λευτέρη Τζιόλα     Είμαστε στο πλευρό της Αρμενίας.   Γιατί τα Έθνη μας (Έλληνες, Αρμένιοι) έχουν υποστεί τα ίδια δεινά από τον ίδιο...

   
Είμαστε στο πλευρό της Αρμενίας.  
Γιατί τα Έθνη μας (Έλληνες, Αρμένιοι) έχουν υποστεί τα ίδια δεινά από τον ίδιο κατακτητή, που ξαναθέλει, τώρα, σαν πάτρωνας να γίνει και πάλι κυρίαρχος στην περιοχή με παρόμοια όπως και τότε μέσα.
Γιατί η Πατρίδα μας οφείλει να έχει, να συμπαρίσταται και να υποστηρίζει συμμάχους και φίλους της.
Γιατί υπάρχουν Αρχές που επικαλούμαστε (αυτοδιάθεση, μη κατοχή-απελευθέρωση, δίκαιο) και οφείλουμε να τις υποστηρίζουμε σταθερά και καθαρά για να είμαστε Δύναμη σεβαστή και αξιόπιστη.
Γιατί είναι ανάγκη οι ανατολικοί Λαοί, του μαρτυρικού Χριστιανισμού (κι όχι των επαρμένων, φαρισαϊκών κέντρων της Δύσης) να έχουν νίκες δικαίωσης απέναντι στον κυκλωτικό αφανισμό τους απ΄ το φανατικό Ισλάμ.
Γιατί τα όποια οικονομικά συμφέροντα (ΤΑΡ, κλπ) έπονται των γεωστρατηγικών και των αναγκαίων διακρατικών συσχετισμών - αντίβαρων στην επεκτατική ισχύ του αντιπάλου.
Γιατί η Ελλάδα μπορεί να γίνει περιφερειακή Δύναμη ισχύος, μόνο αν είναι Δύναμη Αξιών και Δικαίου, έμπρακτα και ενεργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση